Borc: Jos pălaria în faţa premierului, nu ştiu câţi din oamenii oneşti şi curaţi pot trece prin astfel de încercări

Vicepremierul Costin Borc a lăudat, marţi seară, prestaţia pe care premierul Dacian Cioloş a avut-o la o emisiune de televiziune. Borc a precizat, pe Facebook, că nu ştie câţi dintre oamenii "oneşti şi curaţi" ar putea să treacă prin astfel de încercări.

06 dec. 2016, 20:52
Borc: Jos pălaria în faţa premierului, nu ştiu câţi din oamenii oneşti şi curaţi pot trece prin astfel de încercări

Mă uit la Antena 3 şi mă întreb câtă răbadare poate să aibă Dacian Cioloş în faţa avalanşei de minciuni, de jigniri şi de lipsă de respect a lui Gâdea, Ursu şi compania. Jos pălaria în faţa premierului, nu ştiu câţi din oamenii oneşti şi curaţi pot să treacă prin astfel de încercări„, a scris Costin Borc, pe Facebook.

Dacian Cioloş a explicat, marţi seară, că declaraţiile legate de prezenţa sa la Antena 3 se refereau la „minciunile” lansate de acest post de televiziune la adresa lui şi a Guvernului pe care în conduce, şi nu la telespectatori, pe care îi respectă.

„Nu a fost referirea mea la telespectatori (n.r. – telespectatorii Antena 3), faţă de care am un mare respect. Respect cetăţenii şi pe toţi care se uită la Antena 3. Trebuie să recunoaştem că au fost mai multe situaţii în care s-au spus neadevăruri legate de mine, ca premier, legate de Guvern, minciuni, pe care nu am putut să le corectăm. Mă deranjează minciuna, nu critica, pe care o accept. Accept criticile cu argumente şi accept diferenţa de păreri. Din critica constructivă învăţăm cu toţii, inclusiv eu. Aici nu este vorba de critică, ci de informaţii neadevărate, care aruncă o umbră de îndoială asupra celor care încearcă să îşi facă treaba”, a declarat premierul Dacian Cioloş, la Antena 3.

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, marţi, într-o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, că a acceptat să participe la o emisiune la Antena 3 pentru a-i informa şi pe telespectatorii acestui post, care altfel nu ar avea acces la punctul său de vedere, făcând o paralelă cu meseria sa de agronom, în care uneori trebuie să „cobori în mocirlă” pentru a-ţi face treaba corect.