Câştigători POWER COUPLE 2024. Răsturnare de situaţie, un cuplu eliminat revine în competiţie şi câştigă show-ul. Scandal uriaş!

Răsturnare de situație în următoarea ediție de la Power Couple Rmânia. Deși au fost eliminați, Daiana Anghel și Sorin Gonțea revin pe insula Gozo din Malta.

07 mart. 2024, 23:35
Câştigători POWER COUPLE 2024. Răsturnare de situaţie, un cuplu eliminat revine în competiţie şi câştigă show-ul. Scandal uriaş!
Un cuplu eliminat de la Power Couple revine în competiție și câștigă marele premiu

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați în ediția din 6 martie de la Power Couple, dar vor reveni în competiția care se desfășoară în Malta. Potrivit ultimei postări de pe pagina de Instagram Viperele Vesele, cei doi urmează să revină în emisiune și reușesc să câștige competiția.

Citește și: Daiana Anghel și Sorin au fost ELIMINAȚI de la Power Couple România: „A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi”

Până și Daiana le-a dat de înțeles telespectatorilor că noile schimbări îi vor surprinde. La scurt timp după plecarea acasă, aceasta a fost complimentată de către fani pe rețelele sociale pentru parcursul din emisune, dar reacția ei a lăsat loc de interpretări.

„De ce vă grăbiți ca fetele la măritat”, lăsând de înțeles că încă nu s-a terminat parcursul său în competiție, iar pe cei de acasă îi mai așteaptă multe surprize în ediția de luni.

Viperele Vesele au făcut și ele o postare referitoare la reacția ulterioară  a Daianei, cea care ar urma să câștige competiția.

„Pentru persoanele care au anunțat „prima greșeală a paginii de Instagram Viperele Vesele”, care „s-au grăbit ca fata mare la măritat”, ca să o cităm pe câștigătoarea emisiunii Power Couple, Daiana Anghe, vă lăsăm aici un print edificator luat de pe canalul ei de difuzare.  Gura păcătosului / câștigătorului adevăr grăiește”, au scris Viperele Vesele, pe Instagram.

Citește și: Power Couple România. Cosmin Natanticu a refuzat asistența medicală, după ce i s-a făcut rău în urma probei de cuplu: „Lasă-mă, te rog, să pot să vomit în voie!”

Daiana și Sorin au fost propuși spre eliminare alături de cuplul format din Anamaria și Tudor Ionescu. Cu toate că cei din urmă au pierdut banii, au fost aleși să rămână în continuare în competiție.

„Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe, fără discuții. Ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi.”, a spus Daiana Anghel.