Cât plăteşte Oana Roman pentru a-şi ţine mama la un azil de lux. Suma i-ar speria pe românii de rând!

Oana Roman are grijă de mama sa, care se confruntă de mai mulţi ani cu probleme grave de sănătate. Mioara Roman este internată acum la un azil de lângă Bucureşti, unde costurile nu sunt pentru orice buzunar.

05 oct. 2022, 11:36
Cât plăteşte Oana Roman pentru a-şi ţine mama la un azil de lux. Suma i-ar speria pe românii de rând!
Cât plăteşte Oana Roman pentru a-şi ţine mama la azilul de lux. Suma i-ar speria pe românii de rând!

Cât plăteşte Oana Roman pentru a-şi ţine mama la azil. Mioara Roman urmează ședințe de recuperare, iar fiica sa este gata să scoată oricât din buzunar ca să știe că mama sa are parte de cele mai bune condiții. În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri lansate pe Instagram, Oana Roman a dezvăluit ce sumă plătește pentru mama sa în centrul în care se află în acest moment. „Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Suma imensă pe care o cere

Mioara Roman a fost diagnosticată cu Parkinson si are mâna dreaptă paralizată. Din aceste motive, Oana Roman a decis să își interneze mama timp de o lună într-un centru de tratament de lux. Aceasta a precizat că mama se simte exact ca într-o vacanță. „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a declarat Oana Roman acum câteva zile pentru Antena Stars.

Oana Roman declară război furnizorului de energie electrică. Vedeta a primit o factură uriașă: ”Fură ca în codru și fac ce vor ei”

Mai mult decât atât, Oana Roman a postat pe Facebook mai multe fotografii cu centrul de lux, fiind un centru de recuperare de lux pentru seniorii cu probleme de sănătate: „Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”.