Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Anamaria Prodan. Ce i-ar fi făcut lui Reghecampf la Snagov 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi în prag de divorț după ultimele evenimente. Sexy-impresara susţine însă că lucrurile dintre cei doi merg foarte bine, iar povestea lor de iubire este una fără sfârşit.

23 iun. 2021, 16:40
Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Anamaria Prodan. Ce i-ar fi făcut lui Reghecampf la Snagov 

Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Anamaria Prodan. După ce sexy-impresara a negat speculațiile conform cărora mariajul ei ar fi ducă, noi detalii incendiare ies la iveală. Mai întâi, Andreea Tonciu a răbufnit în mediul online, spunând că speculațiile despre divorțul celor două vedete sunt nefondate. Acum, o altă fină a Anamariei Prodan a făcut dezvăluiri despre cum se înțeleg, de fapt, vedeta și celebrul ei partener de viață.

Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Anamaria Prodan

Laura, soția lui Moise Boxi Olariu a vorbit despre întâlnirea ei cu nașii ei de cununie, de la nunta lor de cristal. „Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei. Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK, să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolvă”, a declarat Laura Olariu prin telefon pentru emisiunea Exclusiv VIP moderată de Cristi Brancu.

Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”. De ce a ratat antrenorul un contract la Ajax

Anamaria Prodan (48 de ani) a lansat un atac devastator la adresa contestatarilor, după ce s-a vorbit de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Sexy-impresara amenință că va recurge la alte metode dacă se va mai scrie despre divorț și explică de ce-l iubește atât de mult pe soţul ei. „Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan.