Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici: „Mi se pare straniu e că nu a înțeles un detaliu esențial.”

Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici. Fostul prezentator de la Pro TV a stârnit o adevărată controversă, după declaraţiile dure referitoare la femeile cu celulită şi vergeturi. Mai multe vedete l-au taxat pentru ceea ce a spus.

23 iul. 2022, 23:20
Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici: „Mi se pare straniu e că nu a înțeles un detaliu esențial.”
Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici

Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici. Jurnalistul a recunoscut că a tot evitat să comenteze acest subiect sensibil până acum, însă, a fost provocat de prietenii virtuali să îşi spună părerea vizavi de acest subiect.

Ce spune Mădălin Ionescu despre George Buhnici

„N-am vrut să intru foarte agresiv în povestea asta. Ce mi se pare straniu e că nu a înțeles un detaliu esențial. Majoritatea șefilor departamentelor de marketing sunt femei, practic de acolo vin contractele. Ori a ți le pune în cap, când știi că dețin aceste funcții, e o chestie anti-business, măcar la chestia asta pragmatică trebuia să se gândească.

”, a declarat Mădălin Ionescu, pe contul personal de Instagram.

Citeşte şi: George Buhnici, primul vlogger vizat de CNA. Ce pedeapsă riscă fostul jurnalist

George Buhnici, afaceri de peste trei milioane de euro în ultimii trei ani

Cu peste 430.000 de urmăritori pe Facebook şi peste un milion de Youtube, George Buhnici are pe paginile de socializare numeroase imagini în care face reclamă la anumite produse. O parte din veniturile sale vin de la companiile cărora le laudă produsele în mediul online.

Vloggerul are recenzii și imagini pozitive despre BCR (care tocmai i-a reziliat contractul), compania de televiziune Disney, Nesspreso, Lenovo sau Garmin, scrie Newsweek.

George Buhnici locuieşte în comuna Corbeanca, unde are o casă independentă energetic, conduce o Tesla și alte mașini. Vloggerul are și mai multe firme deoarece este implicat în afaceri.

Comedia Interactive SRL – înființată în 2012, se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Buhnici deține compania împreună cu soția sa, Lorena Buhnici. În ultimii trei ani analizați, a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 1,23 milioane de lei și un profit de 251 mii de lei. (Citeşte AICI mai multe detalii)