Ce zodie era, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe că Mântuitorul nu era Capricorn

Cu toate că religia și astrologia nu merg tocmai mână în mână, probabil că cei pasionați de astre și-au pus problema că Iisus Hristos a fost zodia Capricorn, însă realitatea este cu totul alta. Iată ce cred astrologii despre zodia Mântuitorului.
Alina Costache
27 oct. 2023, 19:08
Ce zodie era, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe că Mântuitorul nu era Capricorn
Ce zodie era, de fapt, Iisus Hristos! Forarte puțină lume știe că Mântuitorul nu era Capricorn

În mod oficial, Nașterea lui Iisus Hristos este sărbătorită de credincioșii de pretutindeni în data de 25 decembrie, ceea ce ar presupune, în termeni astrologici că Mântuitorul ar fi zodia Capricorn, însă istoricii și specialiștii în astre sunt de altă părere.

Citește și: Horoscop 28 octombrie 2023: Ultima eclipsă de Lună plină în Taur pentru următorii 20 de ani. Moment de transformare pentru noi toți

De-a lungul timpului, au existat mai multe dezbateri în încercarea de a stabili cu exactitate care era zodia sub care s-a născut Iisus Hristos. John Addey, de exemplu, susţine că El a venit pe lume în 27 august, în zodia Fecioară, în timp ce, pe de altă parte, Craig Roberts susţine că Iisus era Scorpion.

Totuși, un lucru asupra căruia toți au căzut de acord, inculsiv teologii şi istoricii, este faptul că Iisus nu s-a născut în decembrie. Argumentul principal în acest sens este faptul că păstorii nu ar fi fost pe câmp în acea perioadă a anului. În mod normal, turmele de oi ieşeau la păscut din primăvară până în toamnă. În plus, şansele ca Fecioara Maria să străbată distanţe lungi în timpul iernii sunt foarte mici. Unele cercetări arată că Iisus s-a născut toamna, în timp ce alţi teologi susţin că a venit pe lume primăvara, potrivit livescience.com.

De acord cu aceştia din urmă este şi astrologul Alphee Lavoie, care susţine că Iisus s-a născut în zodia Peşti. Concluzia lui se bazează pe faptul că întreaga misiune a Lui simbolizează energia din zodia Peşti, miracolele făcute de El întărând acest lucru. Faptul că a hrănit 5.000 de oameni cu doi peşti, a schimbat apa în vin, i-a vindecat pe cei bolnavi şi a arătat compasiune pentru fiecare persoană pe care a întâlnit-o sunt dovezi că Iisus s-a născut în zodia Peşti, potrivit lui Lavoie.

Combinația astrologică de la momentul nașterii lui Iisus arată că Acesta a fost un martir și un lider spiritual, al cărui rol era să aducă adevărul pe pământ. Marte și Pluto s-au aflat în casa relației, astfel că El a dus numeroase lupte, însă nu s-a abătut de la drumul său, în opinia astrologului. A avut o putere extraordinară de vindecare și abilitatea de a transforma lumea din jurul Lui.

Instabilitatea prin care a trecut Iisus în primii ani de viață ar fi explicată de poziția nefavorabilă a planetei Uranus. La întoarcerea Sa în Nazaret, Uranus s-a mutat în prima casă a zodiei Sale și a arămas acolo până când a murit.

Pozițiile astrelor reprezintă, deci, un motiv pentru care Iisus nu s-a stabilit niciodată într-un loc. Partea negativă a zodiei Sale l-a făcut rebel și dornic să lupte împotriva sistemului, iar cea pozitivă i-au dat puterea să schimbe lumea.

Atrologia ocupă un loc important în societatea modernă, însă Biserica este de părere că un credincios nu ar trebui să plece urechea la astfel de lucruri.

„Astrologie, chiromanția, magia, fenomenul OZN, cultul religiilor orientale – toate acestea pasionează mințile a milioane de oameni. Lipsa unei credințe creștine ferme, necunoașterea și neînțelegerea esenței ocultismului și religiilor orientale, ca și propagarea lor activă și pe scara largă de către anumite forțe asigură succesul ocultismului în societatea contemporană”, se arată pe site-ul crestinortodox.ro.

Citește și: Horoscop special: ULTIMA eclipsă pe axa Taur-Scorpion din următorii 20 de ani. IMPACT pentru fiecare zodie în parte!

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Bani mulți pentru românii care stau la curte. Se dau câte 1500 de euro, banii intră direct pe card
Capital.ro
Volodimir Zelenski, la un pas să fie ucis. A fost trădat. Cine plănuia să-l omoare
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
BNR confirmă ce se întâmplă cu toate împrumuturile în LEI deținute de români
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Penthouse-ul de 500.000 € al Loredanei Chivu a fost ”devalizat”! Imagini HALUCINANTE!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Polițiștii l-au reținut și dus la audieri. Autopsia a confirmat faptul ca micuța a avut parte de o moarte violentă
Capital.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'