Cine preia şefia clanului Corduneanu? Beinur Nuredin, cunoscut drept „Spaima Litoralului”, anunţ despre relaţia specială cu Costel Corduneanu

Beinur Nuredin, „Spaima Litoralului”, și-a arătat regretul pentru decesul lui Costel Corduneanu și a povestit despre prietenia sa cu fostul interlop.

07 mai 2024, 12:44
Cine preia şefia clanului Corduneanu? Beinur Nuredin, cunoscut drept „Spaima Litoralului”, anunţ despre relaţia specială cu Costel Corduneanu

Beinur Nuredin pare să fie liderul interlopilor din toată România. Cel supranumit „Spaima Litoralului”, prietenul de odinioară al lui Nicu Gheară, apare ca înger păzitor la căpătâiul lui Mititelu jr., iar acum vorbeşte despre prietenia cu liderul celui mai temut clan de interlopi din Molodova chiar când aceştia se gândesc să pună un nou şef pe locul lăsat vacat de Costel Corduneanu.

Beinur Nuredin a vorbit a vorbit despre prietenia sa cu Costel Corduneanu, cu care se cunoștea de peste 30 de ani. Beinur a spus că regretă faptul că nu a putut ajunge la priveghiul lui Costel Corduneanu, dar a transmis condoleanțe familiei și că va participa la parastasul lui Costel.

Adrian „Beleaua” Corduneanu, mesaj emoționant în ziua în care fratele său, Costel Corduneanu, ar fi împlinit 55 de ani: „L-am iubit, îl iubesc și îl voi iubi toată viața”

Eu nu am putut să ajung pentru că am fost operat în Germania, să nu se înțeleagă altceva. Am vorbit și cu Dan Soare să transmită familiei condoleanțe, am vorbit și eu cu ei. Ce pot să zic, Costel pentru mine a fost prietenul meu adevărat de peste 30 de ani. Sportiv și eu, și el, el mai bun pentru că a fost și la Olimpiadă (n.r. – Jocurile Olimpice), i s-a cântat imnul și, chiar dacă lumea rea vorbește că nu trebuia să-i cânte cu fanfară (înmormântat cu onoruri militare – n.r.), ba chiar trebuia. Are o familie frumoasă și Costel a însemnat un nume pentru Moldova”, a spus Beinur Nuredin în cadrul unui podcast.

„Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin: „Transmit familiei condoleanțe”

Beinur a spus că se va întâlni cu familia lui Costel Corduneanu. După moartea interlopului din  Iași, au apărut valuri de reacții și de mesaje de sprijin pentru aceasta. Nuredin a mai anunțat că va discuta cu familia când va merge la parastas.

„Transmit condoleanțe familiei și o să mă văd cu ei când o să merg la parastas, probabil. Mulți prieteni care nu au putut ajunge transmit, prin mine, condoleanțe”, a mai spus Beinur Nuredin.

Gestul făcut de soția lui Costel Corduneanu în noaptea de Înviere. A fost prezentă și fiica lor, Elisabeta

În cele 4 zile de priveghi, lângă sicriul lui Costel Corduneanu s-au adunat sute de coroane de la cei care au venit să-și aducă omagiile. Familia îndurerată s-a asigurat că trupul neînsuflețit al fostului sportiv va fi păstrat cum se cuvine. Cei mai în vogă maneliști au cântat la priveghi, iar prietenii au aruncat sute de lei pentru dedicații în memoria lui Costel. La înmormântare a avut loc un eveniment care a uimit pe toată lumea, când frații Corduneanu s-a împăcat și s-au îmbrățișat pentru prima dată după mulți ani de ceartă.

 

Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față. Cine va prelua conducerea celui mai temut clan din Iași, după moartea liderului: „Costel era talent și caracter”

După ce Costel Corduneanu a murit, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre frații mai mici ai liderului interlop, va prelua conducerea temutului clan din Iași.

În cadrul unei intervenții pe Tik Tok, acesta a făcut o serie de precizări, spunând că nici măcar nu se pune problema ca el să devină șef.

„Nu e vorba de niciun șef aici la noi, cine a rămas șef. Noi suntem o familie și atât. Nu este pe șefie. Costel era fratele mai mare și normal că era ca tatăl nostru. Este și va fi. Ați văzut câtă lume l-a iubit și câtă lume îl iubește și a venit din respect pentru că Costel era talent și caracter. A vrut mereu să facă să fie bine, să împace lumea, oriunde se ducea, lăsa loc de bună ziua (…) Noi eram nouă frați și trei surori, a murit Costel, era cel mai mare, normal că el era un fel de lider, dar la modul familial”, a spus Adrian „Beleaua” Corduneanu, într-un live de pe TikTok.

Citește și: Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, reacționează după ce manelistul a fost surprins cu o altă femeie. „Eu stau cu el pentru confortul financiar.”

De ce a murit Costel Corduneanu

Șeful clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat timp de câteva săptămâni într-un spital din Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Liderul interlop avea probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni.

Apropiații acestuia au povestit că fostul interlop se simțea rău din cauza efortului depus ca sportiv de înaltă performanță, care îi mărise inima. Corduneanu ar fi suferit și de depresie în urma divorțului de prima sa soție, Alina.

Citește și: Adrian „Beleaua” Corduneanu, devastat de moartea fratelui său. Mesaj emoţionant transmis de noul lider al clanului interlop VIDEO