Clipe de fericire pentru Smiley și Gina. Micuța Josephine a împlinit o lună de zile

Smiley și Gina Pistol au multiple motive de fericire. Fetița lor a împlinit o lună de zile, iar momentul a fost marcat pe conturile de socializare de către cântăreț.

11 apr. 2021, 10:22
Clipe de fericire pentru Smiley și Gina. Micuța Josephine a împlinit o lună de zile

Clipe de fericire pentru Smiley și Gina. În urmă cu o lună, pe 9 martie, s-a născut micuța Josephine, iar de atunci casa celor doi este plină de iubire. Cântărețul nu a ratat momentul, marcându-l printr-o postare pe contul personal de Instagram. Artistul a postat piciorușul fetiței și a adăugat ”O lună de binecuvântare”.

Artistul și-a găsit inspirația după nașterea fiicei sale și a compus piesa ”Până la tine”, pe care i-a dedicat-o acesteia. Melodia este co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica si versurile compuse de Smiley și de Dorian Micu. La momentul lansării piesei, Smiley a postat un mesaj emoționant.

“Bună dimineața! Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a scris artisul pe Facebook.

Citește și: Rudele lui Nelu Ploieşteanu şi Cornelia Catanga se revoltă, după ce nu au putut să-i înmormânteze creştineşte pe marii artişti: „Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut”

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu o lună de zile, iar viziunea asupra vieții i s-a schimbat radical. Prezentatoarea TV a pus în stand by conturile de pe rețelele de socializare, acolo unde apare destul de sporadic, și atunci când micuța Josephine doarme.

Clipe de fericire pentru Smiley și Gina. Vedeta recunoaște că nu a avut zile ușoare, după ce a suferit intervenția de cezariană, însă, în prezent, se simte bine și se bucură de fiecare clipă alături de fetița ei. Într-o filmare publicată, astăzi, pe InstaStory, în timp ce fiica ei dormea, Gina Pistol și-a surprins prietenii după ce a născut.

„M-am întors, nu pentru mult timp. Băi, nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!”, a mărturisit vedeta, pe InstaStory.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok! Amenințări ȘOCANTE