Cum poţi scăpa de acnee cu ajutorul mierii de albine

Mierea este un antiseptic eficient, motiv pentru care este adesea folosită în medicină la vindecarea şi regenerarea pielii. Proprietăţile sale antibacteriene o fac perfectă pentru tratarea arsurilor şi a tăieturilor usoare.

RomaniaTV.net
06 sept. 2014, 18:02
Cum poţi scăpa de acnee cu ajutorul mierii de albine

Cum actioneaza in acelasi timp ca agent hidratant, mierea prezinta o combinatie de efecte terapeutice importante pentru sanatatea tenului. Trateaza acneea cu miere de albine, un remediu natural al acestei afectiuni.

Citeşte şi Scapă de acnee în mod natural. Remedii împotriva coşurilor, care chiar funcţionează

Daca te chinui sa-ti tii sub control acneea, iar cosurile de pe fata sunt cauzate de o problema bacteriana, mastile si tratamentele facute in casa cu miere de albine te vor ajuta sa-ti cureti pielea.

Pe de alta parte, daca acneea ta este provocata de hormoni, iritatii sau are orice alta cauza, probabil ca produsul albinelor va actiona mai mult ca o solutie pe termen scurt. In astfel de cazuri, mierea calmeaza eruptiile existente deja si iti va vindeca pielea iritata, imbunatatind aspectul tenului, dar nu va face acneea sa dispara pentru totdeauna.

Cei mai mari duşmani ai mierii: Află cum trebuie păstrată

Asa ca ar fi bine ca mai intai sa faci o cura cu laptisor de matca, pentru reglarea dezechilibrului hormonal, si abia apoi sa folosesti mierea pentru eliminarea acneei.

Articol integral pe CuradeMiere.ro.