Cum poţi scăpa de căderea părului. Trucul simplu dezvăluit de Mirela Vescan

Foarte multe femei, dar ai ales bărbaţi sunt afectaţi de căderea parului. În termeni medicali se numeşte alopecia. Cauzele căderii părului sunt multiple, de la modificări hormonale, tramamente medicale sau genetice.

03 ian. 2023, 16:15
Cum poţi scăpa de căderea părului. Trucul simplu dezvăluit de Mirela Vescan

Make-up artistul Mirela Vescan a dezvăluit un truc care te poate ajuta să scapi de căderea părului. Tratamentul se aplică doar bărbaţilor.

„Am fost în Sri Lanka, iar acolo, un medic mi-a zis un lucru foarte interesant. El practica medicină ayurvedică. Făcea masaj cu ulei de cocos. Turnau „tone” de ulei de cocos pe tine, în timp ce stăteai pe un pat din lemn, și îți făceau masaj. Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați. Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan, la DcNews.

Citeşte şi: Spălatul pe păr cu bere are o mulțime de beneficii. Iată ce ai de făcut ca să scapi complet de mătreață și de căderea părului

 

Uleiul de cocos combate căderea părului

Uleiul de cocos are efecte benefice pentru a scăpa de căderea părului. Conține mulți acizi grași, carbohidrați, vitamine și minerale. Aceste substanțe sunt ușor absorbite și pătrund adânc în păr și piele, hidratează și întărește firul de păr, favorizează circulația în piele și, astfel, favorizează creșterea sănătoasă a părului.

Citeşte şi: Oana Roman nu mai are probleme cu căderea părului. Ce soluţie a găsit: „Rezultatele sunt foarte bune”

Fie că părul dvs este uscat, deteriorat, obosit sau lipsit de energie, pariați pe uleiul de cocos.

De asemenea, uleiul de cocos combate mătreața, repară vârfurile despicate. Poate fi folosite şi de către persoanele care obişnuiesc să folosească placa și ondularele de păr.