Decizie scandaloasă a unui judecător! Un bărbat şi-a violat fetiţa de 6 ani, a recunoscut fapta iar judecătorul l-a lăsat liber

Publicat: Luni, 22 Iunie 2020 15:49 // Actualizat: Luni, 22 Iunie 2020 15:49 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Pitești, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că şi-a abuzat sexual fetiţa de 6 ani, iar judecătorul Dumitru Daniel Dumitru i-a apreciat sinceritatea şi l-a condamnat la 2 ani şi 11 luni cu suspendare. În plus, i-a interzis să revină în locuinţa familiei şi să se apropie de fetiţă, dar chiar a doua zi după pronunţarea deciziei, Stoica Antonio a încălcat regulile. S-a justificat spunând că n-a înţeles ce trebuie să facă, iar acelaşi judecător l-a crezut pe cuvânt şi l-a lăsat în libertate, pentru a doua oară.

În toamna anului trecut, Stoica Antonio (50 ani) şi-a abuzat de mai multe ori fetiţa în vârstă de 6 ani. Două acte materiale, notează procurorii în rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată. Bărbatul are trei copii, iar în perioada septembrie – octombrie 2019, soţia lui a plecat la părinţii ei din Ploieşti, luându-l cu ea și pe mezinul familiei, în vârstă de 4 ani. Alături de tată au rămas ceilalți doi copii, fata de 6 ani și un băiat de 9 ani, scriu jurnaliştii de la publicația locală argeșeană Curierul Zilei, citând surse din anchetă, care au dezvăluit că fetiţa a fost obligată de tatăl ei să întrețină cu el raporturi sexuale orale.

Citeşte şi: Fetiţă de 3 ani, blocată între doi pereţi între care intrase să se joace

La câteva zile după ce mama s-a întors acasă, copila i-a povestit cele întâmplate, iar femeia a anunţat imediat poliția. Dus la audieri, Stoica Antonio a negat iniţial toate acuzaţiile, dar a sfârşit prin a recunoaşte că şi-a agresat sexual fetiţa, motivând că era beat şi că nu ştia ce face. A fost reţinut la 4 noiembrie, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea lui preventivă. Trimis în judecată pentru viol în aceeaşi lună, Stoica a rămas închis în Penitenciarul Mioveni pe toată perioada judecării procesului.

Citeşte şi: Clipe cumplite trăite de un copil de şase ani! A fost abuzat sexual de propria mama şi pedepsit în cel mai oribil mod

Trei luni a durat judecata pe fond. La termenul din 15 aprilie, în plină stare de urgenţă din cauza pandemiei COVID-19, judecătorul a decis emiterea unui mandat de aducere pe numele mamei fetiţei, pentru că ea nu mersese la penitenciar ca să-i ducă lui Stoica Antonio copii după certificatele de naştere ale copiilor, dar şi "înscrisuri cu privire la situaţia socială a acestuia". Inculpatul avea nevoie de aceste acte, pentru că urma să le depună în instanţă drept probe privind circumstanţele atenuante. Pune în vedere inculpatului de a lua legătura cu fosta soţie pentru a depune actele în circumstanţiere", decide instanţa la termenul din 15 aprilie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fetiţă de 6 ani judecător liber pedofil Piteşti tată violator
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H