DESCULŢĂ şi DISTRUSĂ de durere! Primele imagini cu iubita lui Paul Walker după accident

Decedat într-un teribil accident de maşina din California, cand se indrepta catre un eveniment caritabil, starul din "Fast and Furious" a lasat in urma o fiica in varsta de 15 ani si o logodnica superba, cu care avea o relatie de aproximativ 7 ani.

RomaniaTV.net
05 dec. 2013, 19:51

Paul Walker alias Brian O’Conner din „Fast & Furious” şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier petrecut în localitatea Valencia din sudul Californiei. Potrivit informaţiilor date de poliţie, Paul Walker se afla pe scaunul din dreapta al unui bolid Porsche Carrera GT condus de un prieten de-al său, fost pilot de curse, în momentul în care s-a petrecut cumplita tragedie. Maşina s-a izbit violent de un copac, apoi a luat foc şi a ajuns un morman de fiare contorsionate. Vezi: Veste de ultimă oră pentru fanii lui Paul Walker

Starul din „Fast and Furious” a lăsat în urmă o fiică în vârstă de 15 ani şi o logodnică superbă, cu care avea o relaţie de aproximativ 7 ani. Jasmine Pilchard Gosnell, iubita regretatului actor, alături de care acesta a fost surprins în repetate rânduri de paparazzi, are 23 de ani şi este studentă la o universitate din California.

Potrivit perfecte.ro, rudele ei au declarat pentru diverse publicaţii online că tânăra este distrusă de pierderea partenerului ei de viaţă şi că toată lumea o susţine şi încearcă să o ajute să depăşească momentul critic din viaţa ei. 

Potrivit rudelor, Jasmine a leşinat când a aflat că Paul se afla la bordul unei maşini sport cu mulţi cai putere, când şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de un stâlp şi a luat foc.

Tânăra studentă încă nu îşi poate reveni din şoc şi merge adesea la familia lui Paul, încercând să-şi găsească alinarea şi plângând mereu. În plus, mulţi cred că Jasmine e în pragul depresiei, după ce au văzut imagini surprinse de paparazzi în care aceasta pare neîngrijită cu ochii roşii şi desculţă.

Vezi: Cel mai EMOŢIONANT clip în memoria lui PAUL WALKER. Vezi VIDEO

Vezi şi: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Paul Walker în viaţă. Cu cine s-a întâlnit cu două ore înainte să moară

PAUL WALKER a murit din cauza leziunilor provocate de accidentul violent după ce maşina s-a lovit puternic de un obiect fix şi a rănilor multiple provocate de arsuri, susţin medicii legişti care s-au ocupat de autopsie. Amănuntul terifiant este că Walker A SUPRAVIEŢUIT IMPACTULUI, dar a murit ulterior din cauza rănilor grave şi a traumatismelor de la arsuri.

Acelaşi verdict medical a fost pus şi pentru prietenul actorului, aflat la volanul Porsche-ului, cu precizarea că acesta se pare că a murit în momentul coliziunii.

Internetul a fost luat cu asalt de fanii seriei Fast & Furious socati de tragedia unuia dintre cei mai indragiti actori ai peliculei, iar colegii de platou i-au adus lui Paul Walker un ultim omagiu prin mesajele publicate in mediul online. Medicii legisti au declarat ca nu pot identifica cele doua cadavre decat in urma unei amprente dentare, iar pana atunci in mediul online de peste ocean a aparut o ipoteza conform careia in realitate Paul Walker nu ar fi fost in masina distrusa si despre care se crede ca I-ar fi adus sfarsitul.

Intreaga aceasta ipoteza halucinanta a aparut de la o comparatie a placutelor de inmatriculare din doua imagini, una surprinsa inainte de accident si in care Paul Walker este surprins langa masina rosie, si o alta de dupa accident chiar din locul impactului unde fanii au adus flori si au aprins lumanari. 

Paul Walker era „dependent de adrenalină”, cum el însuşi se descria, şi, culmea ironiei, şi-a găsit sfârşitul chiar în timpul unor cascadorii care cu siguranţă l-au făcut fericit. Cel puţin asta este teoria anchetatorilor care încearcă să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul în urma căruia Walker şi prietenul său Roger Rodas şi-au pierdut viaţa.

CITEŞTE ŞI: Fanii lui PAUL WALKER, împietriţi de durere. Ce au făcut la locul unde a murit cunoscutul actor GALERIE FOTO

CITEŞTE ŞI: PAUL WALKER, imagine CUTREMURĂTOARE: fotografie făcută cu câteva minute înainte de moarte

O altă variantă este, potrivit unor surse din anturajul actorului, citate de tabloidele din SUA, că Walker nu ar fi trebuit să fie în autoturismul Porsche, dar un angajat al lor nu a reuşit să bage maşina în garaj, iar cei doi s-au gândit să dea o tură. În plus, se pare că maşina avea o defecţiune din fabricaţie, întrucât, dată fiind experienţa lui Rober Rodas mulţi consideră improbabil faptul că el ar fi pierdut controlul volanului.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident

Se pare că pe carosabil au fost găsite, pe lângă urmele de frânare, şi mai multe pete de ulei, dovadă că maşina ar fi avut probleme la sistemul hidraulic.