Detoxifică pielea cu sare de mare

Pielea noastră este expusă în fiecare zi la toxine, impurități și poluare. Toți acești factori pot bloca porii pielii, oferindu-i tegumentului un aspect obosit și lipsit de vitalitate. Pentru a rezolva problema, ar trebui să detoxifici pielea cu sare de mare.

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 09:16
Detoxifică pielea cu sare de mare

Sarea de mare are proprietăți antibacteriene, sodiu și câteva alte minerale, care au capacitatea de-a elimina toxinele de la suprafața pielii, lăsând-o curată și sănătoasă. Există numeroase moduri prin care poți include sarea de mare în rutina de înfrumusețare, și anume:

Sare de mare cu apă

Pune într-un pahar cu apă călduță o jumătate de lingură de sare. Amestecă cu o lingură până se dizolvă. Clătește fața cu soluția obținută, las-o să acționeze 5 minute. Clătește apoi cu apă călduță. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Citeşte şi Cum poţi să-ţi faci singură cel mai hidratant gel de duş

Sare de mare cu vitamina E (capsule uleioase)

Pune într-un bol o lingură de sare de mare și conținutul de la două capsule uleioase de vitamina E. Aplică amestecul obținut pe întreaga suprafață a feței și lasă-l să acționeze 10 minute. Clătește cu o loțiune tonică și apoi cu apă călduță. Repetă tratamentul în fiecare săptămână.

Sare de mare și miere

Amestecă o jumătate de lingură de sare cu două linguri de miere. Aplică pasta obținută pe față și las-o să acționeze până se usucă (maxim 10 minute), după care clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

Citeşte şi Beneficiile uleiul de floarea-soarelui în frumuseţe

Sare de mare și ulei de măsline

Pune într-un bol o jumătate de lingură de sare de mare și o lingură de ulei de măsline și amestecă ingredientele. Aplică pasta pe față, las-o să acționeze 5-10 minute, după care clătește cu apă călduță. Nu uita să repeți tratamentul săptămânal pentru eliminarea toxinelor și impurităților de pe piele.

Remedii cu sare de alungat răceala