Dieta omului sărac! Mihaela Bilic a dezvăluit secretul prin care slăbim 30 de kg

Nutriţionistul Mihaela Bilic a atenționat totuși că, după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea.

21 nov. 2022, 23:09
Dieta omului sărac! Mihaela Bilic a dezvăluit secretul prin care slăbim 30 de kg

Mihaela Bilic, celebrul nutriționist, a dezvăluit un secret ascuns prin cărțile de bucate. Cu siguranță și tu gătești acest fel de mâncare cel puțin o dată pe săptămână. Nu ai știut ce efect are în organismul tău.

Este numită dieta omului sărac. Cu ajutorul acestui preparat tradițional românesc, Mihaela Bilic spune că putem scăpa de kilogramele în plus. Ciorba noastră cea de toate zilele este cea care ne ajută să dăm burta jos.

Medicul susține că secretul acestei diete este perseverența, înainte de a apela la operații de micșorare a stomacului sau la dieta Dukan.

Mihaela Bilic a fost invitată recent  în emisiunea „Marius Tucă Show“ și a vorbit despre dieta omului sărac. Aceasta poate fi ținută de oricine își dorește să piardă kilograme în plus cu un buget redus.

Câtă maioneză trebuie să aibă salata de boef, ca să nu te îngraşi. Mihaela Bilic a dezvăluit secretul: „Nutrițional, este un aliment complet”
„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală. Dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a declarat Mihaela Bilic.
Dieta a omului sărac este bazată numai pe ciorbă și o cafea cu lapte dimineața.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare. 100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a spus Mihaela Bilic.

Ciorba este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos. „Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”.

Cum ştim dacă o pâine este sănătoasă şi de calitate. Mihaela Bilic ne spune la ce trebuie să fim atenţi: „Aceste obiective pot fi atinse rapid și ieftin”

„Ciorba pare un preparat demodat si mulţi o evită pe motiv că „umflă burta”. Măcar de-ar fi umflată cu ciorbă, pentru că asta înseamnă apă multă. Drept este că ciorba stă în stomac dublu perioadei de timp faţă de felul doi, dar eu cred că asta ar trebui să ne bucure: să fii sătul timp mai îndelungat cu jumătate din numărul de calorii ale unui fel principal, ăsta e „paradoxul ciorbei”, este de părere Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a atenționat totuși că, după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea. “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a spus medicul nutriționist.

Ce spune Mihaela Bilic despre post