DINAMO – RAPID: 1-1. Un fotbalist a fost luat cu ambulanţa de pe gazon

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

23 oct. 2021, 19:39
DINAMO – RAPID: 1-1. Un fotbalist a fost luat cu ambulanţa de pe gazon

DINAMO – RAPID 1-1. 

În urma rezultatului înregistrat în etapa a 13-a, Rapid a făcut 22 de puncte și ocupă locul 6 în clasament, în timp ce Dinamo face 8 și se află pe 15, la două puncte în spatele luI Sepsi, echipă care are un joc în minus.

 

Min. 90: Gool Carnat, DINAMO – RAPID 1-1.

Min. 56: GOOOL Torje, Dinamo – Rapid 1-0.

Min. 45, final de primă repriză, 0-0.

UPDATE „Răuță a ajuns la spital, a făcut un EKG și acum așteaptă rezultatul să vadă ce probleme are exact”, a declarat Vali Moraru, moderator „Digi Sport Special”. Deocamdată, cert este că Răuță, care a acuzat și stări febrile, nu ar fi infectat cu COVID-19. Fotbalistului i s-a făcut imediat un test rapid, iar acesta a ieșit negativ.

Min. 37. Răuță, jucătorul lui Dinamo a căzut pe teren fără să fie atacat sau lovit, iar ambulanța a pătruns pe suprafața de joc pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Medicii i-au pus masca de oxigen și a fost transportat la spital. Răuță e la Dinamo din vara lui 2019, când a venit gratis după plecarea de la FC Voluntari. A mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași.

Min. 15. Espinosa cade în careul lui Moldovan dupp ce este faultat clar de Săpunaru și cere penalty, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 7: Sorescu centrează de pe dreapta în careul mic, dar portarul iese și intervine exact din picioarele lui Ivanovski și Măgureanu.

Min. 3: Dragoș Grigore pasează din nou la adversarul său, Măgureanu, care îi trimite lui Torje, acesta șutează tare, dar portarul respinge.

ECHIPELE DE START

DINAMO: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Grigore, A. Radu – Itu, Răuță, Espinosa – Torje, Ivanosvki, Măgureanu
Rezerve: Eșanu, Ehamnn, Giafer, St. Filip, C. Matei, Bordușanu, Neicuțescu, Vestenicky, Bani
ANTRENOR: Mircea Rednic

RAPID: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore, Cl. Belu – Crepulja, Al. Albu – Stahl, Sefer, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Nastos, Moise, Carnat, A. Ilie, Florică, Alami, Marzouk, Al. Ioniță
ANTRENOR: Mihai Iosif

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

DINAMO – RAPID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dacă Rapid a avut un start de campionat mai bun și a ajuns pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, în schimb Dinamo se chinuie în subsolul clasamentului, fiind pe penultima poziție și aflată sub spectrul insolvenței și al datoriilor. Rapid a adunat 21 de puncte până acum, Dinamo doar 7. Giuleștenii par într-o revenire de formă după ce au reușit să învingă campioana CFR Cluj, „câinii” nu au mai câștigat în Liga 1 de la începutul lunii august, când au învins-o pe Academica Clinceni, singura echipă clasată mai slab decât ea în clasament.

Şoc în fotbal. Fostul internaţional a murit în baie, electrocutat de la telefonul mobil. Soţia l-a găsit inert în cadă

DINAMO – RAPID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  Deși a declarat la începutul mandatului că îl va folosi doar în atac pe Sorescu, Rednic începe cu el fundaș dreapta în acest meci, conform așezării oficiale.   În echipa lui Dinamo debutează noul transfer, Michel Espinosa, și surprinde titularizarea lui Cătălin Măgureanu, cel care a bifat doar 55 de minute în acest sezon. Atacantul a reușit două goluri în amicalul cu Petrolul, 3-2, câștigat de „câini” în pauza competițională dedicată echipelor naționale.

Dincolo, Miță Iosif mizează pe Cristi Săpunaru în flancul drept al apărării pentru a-l trece pe Claudiu Belu în stânga, în locul suspendatului Junior Morais.

Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF confirmă că s-a mutat cu soţia în Franţa şi explică de ce a luat această decizie

Mihai Iosif de ziua sa, înaintea derbiului cu Dinamo: Nu desconsiderăm niciodată un adversar. Nu există favorită

Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu desconsideră niciodată un adversar şi că la derbiul cu Dinamo nu există o favorită.
“Ne aşteaptă un derbi de tradiţie, care va fi lipsit de aportul galeriilor. Dar atât eu cât şi jucătorii sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derbi şi să-l onorăm aşa cum se cuvine. Le doresc celor de la Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică şi să ne bucurăm în continuare de astfel de derbiuri. Aceste derbiuri nu au niciodată o favorită. Dinamo nu este jos şi noi nu desconsiderăm niciodată un adversar. Rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm cu maximă seriozitate derbiul. Va fi un derbi în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar trăim nişte vremuri foarte dificile în lume şi fotbalul este pe plan secund, este un joc, sunt mult mai important problemele de viaţă”, a afirmat Iosif, care a împlinit astăzi 47 de ani.

Întrebat dacă simte vreo presiune asupra sa, el a răspuns: “De când se preia o echipă eşti vânat. Dar nu sunt un iepuraş să fiu prins aşa uşor. Dar eu am simţit susţinere totală”.
Referitor la faptul că Mircea Rednic nu a obţinut victorii de când a revenit la Dinamo, Mihai Iosif a spus: “Sper ca după meciul de mâine poate va reuşi”. “Normal, sperăm să câştigăm noi”, a adăugat el referindu-se la partida de sâmbătă.
Iosif a mai declarat că atât el şi staful său cât şi jucătorii de la Rapid sunt vaccinaţi împotriva covid-19: “La clubul Rapid toţi jucătorii şi staful tehnic suntem vaccinaţi”.

Rednic despre valul 4 al pandemiei: E vina noastră. Dacă eram cumpătaţi şi ni se explica că nu e momentul să stăm ca sardelele la mare…

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el s-a vaccinat împotriva coronavirusului pentru că negocia cu un club din Emiratele Arabe Unite şi că altfel nu s-ar fi imunizat, el având deja anticorpi pentru că a fost infectat.

“Din cauza cui s-a întors covid? Nu din cauza noastră? Şi guvernanţii noştri ce au putut să facă în perioada de vară? Eu în perioada de vară am fost în Belgia. Acolo obligatoriu mască, nu puteai să ai întruniri mai muult de 25 de oameni, stadioanele fără spectatori… Toată lumea a continuat un proces de-ăsta. La noi, pac, s-a terminat că s-au supărat ăia de la HoReCa, liber mare, liber munte, liber discoteci, liber cluburi… Şi acum normal că plângem. Dacă eram cumpătaţi şi realişti şi ni se explica că nu e momentul să stăm ca sardelele la mare sau în cluburi… Nici amenzile nu au fost… E vina noastră. Dacă unul nu vrea să se vaccineze nu poţi tu să-l obligi. Fiecare cum crede. Eu am cazuri în familie vaccinaţi şi s-au infectat cu acest virus. Şi au murit oameni vaccinaţi. Deci nu e… Da, eu m-am vaccinat. Eram în discuţii cu un club din Emirate şi m-au obligat să mă… nu că m-au obligat. Am avut covid. Nu, nu mă vacinam dacă nu erau discuţiile. Eu deja avusesem virusul şi am anticorpi”, a spus Rednic.

REZULTATE LIGA 1: Seară oltenească în prima ligă
Gabriel Torrje a declarat că el s-a vaccinat recent. “Fiecare alege ceea ce vrea să facă, însă trebuie să ne gândim că avem familii care pot fi afectate de acest lucru. Eu personal m-am vaccinat de curând. Nu am fost de acord, nu că nu am fost de acord, am zis că oricum va trece lucrul acesta, însă nu cred că toată Europa de Vest şi tot ceea ce înseamnă ţările nordice sunt oameni nebuni că s-au vaccinat 90 la sută, 95 la sută. Şi au 70 la sută mai puţine cazuri decât România. Cred că nimic nu e făcut să ne omoare, că dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă ca la Hiroshima şi ca la Nagasaki şi dispăream de pe faţa pământului. Nu mai stăteau să ne chinuie 7 ani”, a adăugat fotbalistul.