Dorian Popa, dezvăluirea momentului! Când va deveni tată. „La cum muncesc eu…”

Vloggerul Dorian Popa a declarat că în acest moment nu se simte pregătit să devină tată, cu toate că mărturisește că s-a gândit "de foarte multe ori" la copii.

12 mai 2022, 19:57
Dorian Popa, dezvăluirea momentului! Când va deveni tată. „La cum muncesc eu…”

Dorian Popa a fost întrebat dacă îşi doreşte copii şi şi-a surprins fanii care vor să afle cât de pregătit este cântăreţul să devină părinte.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc; sinceritate de la mine, este că încă nu mă simt pregătit.

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citeşte şi: Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, rupe tăcerea! „Știți ce trebuie să facă femeia care vrea un fotbalist?” FOTO

Dorian Popa: „Când alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult”

„Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara şi marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal”, a mai precizat cântăreţul.

@radutibulca Dorian Popa despre copil #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #dorianpopa #hatz ♬ sunet original – Radu Țibulcă

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație de mai bine de zece ani. Niciunul dintre cei doi nu consideră însă că povestea lor de dragoste trebuie oficializată printr-o căsătorie. Vloggerul își dorește copii, dar nu în acest moment.

Extrem de discret în privinţa vieţii personale, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este cu cinci ani mai în vârstă decât cântăreţ. Cei doi locuiesc la Domnești, în casa artistului, colaborează profesional și se iubesc la fel ca-n prima zi. Recent, Claudia a împlinit 39 de ani și și-a sărbătorit ziua singură, întrucât Dorian era plecat la filmări, în Grecia, conform Impact.

Citeşte şi: Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare