Dragoş Bucur, despre credinţă după ce Dana Nălbaru s-a pocăit: „Este un soi de propagandă foarte bine coordonată”. Ce religie au copiii celor doi

Dragoş Bucur a vorbit cu patos despre credinţă, în podcastul lui Cătălin Măruţă, mai ales după ce s-a aflat ce soția sa a anunțat că s-a pocăit. Chiar dacă Dana Nălbaru a decis să se pocăiască, Dragoș Bucur, soțul ei, a hotărât să rămână în religia creștin-ortodoxă. În ceea ce îi privește și pe copii, aceștia au aceeași religie ca tatăl lor, așa cum au fost botezați imediat după ce au venit pe lume.

08 dec. 2023, 22:45
Dragoş Bucur, despre credinţă după ce Dana Nălbaru s-a pocăit: „Este un soi de propagandă foarte bine coordonată”. Ce religie au copiii celor doi

Prezent în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a vorbit despre ziua în care s-a întâlnit cu Dana Nălbaru, dar şi despre religie, copii şi alte teme de actualitate. „Tu ştii că, mai în glumă, mai în serios, eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa, mie  mi se pare că este un soi de propagandă foarte bine coordonată. Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu. Dintr-o dată vine cineva şi spune cum e, un moşulică cu barbă albă…? Cum s-a ajuns la chestia asta?”, a spus Dragoş Bucur.

Acesta a menționat că nu a existat vreo situație în care părinții lui să-i impună sau să-l oblige să meargă pe un anumit drum în viață, însă l-au susținut de fiecare dată cu sfaturi înțelepte.

„Ai mei m-au susținut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viață. Ce mult, în situații mai periculoase au încercat să vorbească despre ce se poate întâmpla, despre variante, dar nu mi-au interzis nimic. Au fost foarte deschiși, mi-au dat sfaturile pe care mi le puteau da, ținând cont de experiența lor în fiecare domeniu, iar cu Dana a fost foarte simplu.

Ei nu mă auziseră niciodată vorbind despre căsătorie. Dacă îmi spune vreo fată ceva de căsătorie, eu la propriu mă ridicam la masă și plecam, eram atât de mârlan. Ne-am căsătorit efectiv la 5-6 luni și cred că Dana a rămas însărcinată la o jumătate de an după ce ne-am căsătorit.”, a mai spus Dragoș Bucur, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

@acasalamaruta

In seara asta ne vedem pe YouTube Acasa la Maruta cu un nou podcast cu Dragos Bucur! ✌🏼 #dragosbucur #podcast #acasalamaruta

♬ original sound – Acasa La Maruta

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Dragoş Bucur a vorbit despre credință, şi într-un interviu apărut la scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a pocăit. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, Sofia, Roxana și Kadri. Fiul cel mic, Kadri, în vârstă de 7 ani, este copil supradotat și deja se pregătește pentru examenul SAT, echivalentul din SUA al Bacalaureatului. Sofia, 17 ani, Roxana, de 10 ani și Kadri în vârstă de 7 ani învață în sistem ”homeschooling”. De asemenea, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se ocupă personal de pregătirea acestora în anumite domenii. Puțini știu însă că Dana Nălbaru și Dragoş Bucur au o fiică adoptată, pe Roxana. Cei doi soți au luat decizia de a-și mări familia, după ce aveau deja doi copii.

Ce semn divin a primit Dana Nălbaru înainte de a se pocăi: „Mi-a fost rușine de mine. Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac”

Dragoş Bucur dezvăluie cît de importantă este credința în viața sa. „Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoş Bucur pentru Viva.

Bineînțeles că știu că există depresie, dar, deși cunosc definiția ei, nu reușesc să înțeleg ce este. Nu am cunoscut niciodată ceva asemănător depresiei, așa că prefer să nu îmi dau cu părerea despre acest subiect”, a mai spus actorul.

Cum și-a câștigat primii bani
„Am spălat parbrize, am vândut artificii și scutiri, am pus cablu de TV și, mai târziu, am făcut statui vivante în parcuri, iar banii i-am cheltuit repede și pe orice”, a dezvăluit acesta, pentru sursa citată.

Afecțiunea de care suferă Dragoș Bucur. Cum i s-a schimbat viața de când a primit diagnosticul: „Sunt perioade în care lucrurile merg prost, orice ai face”

Dana Nălbaru, o apariție rară în ultimii ani, a fost invitata lui Mihai Morar, la Fain & Simplu, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Fosta solistă HiQ a dezvăluit că la vârsta de 33 de ani s-a pocăit, însă spune că decizia nu a fost una simplă. Mai mult, artista a fost încercată de îndoieli înainte de a face pasul, însă un semn divin a ajutat-o să meargă cu inima deschisă spre botez.

Dana Nălbaru a dispărut din lumina reflectoarelor, în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, vedeta a mai apărut din când în când pe rețelele de socializare.  Recent, soția lui Dragoş Bucur a acceptat invitația lui Mihai Morar de a veni la podcastul lui „Fain&Simplu”, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care a decis să se retragă din viața publică și să se pocăiască.

Dana Nălbaru a dezvăluit că nu este făcută pentru a fi persoană publică și susține că perioada în care a făcut acest lucru, mai mult a afectat-o.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Toate lucrurile care au fost prea mult, pentru mi-au făcut rău. Prea multă lume mă cunoștea. Nu e o dramă. Nu m-a consumat, dar am avut de suferit. Nu mi-a plăcut să fiu persoană publică”, a spus Dana Nălbaru.

În cadrul interviului, soţia lui Dragoş Bucur a povestit cum o serie de evenimente care păreau să-i bage bețe în roate, au condus spre momentul în care a știut cu adevărat că vrea să se pocăiască.

Vedeta cocheta cu ideea de a se boteza, însă avea o serie de îndoieli care îi încercau credința. „Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez. Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros. Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul ‘Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie.”, a povestit Dana Nălbaru în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult, artista a simțit că acel mesaj este răspunsul la toate îndoielile ei și, cumva, a făcut-o să se rușineze că a avut nevoie de acel semn pentru a lua decizia.

„Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi Dana

Nălbaru: Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții

Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că a ales calea pocăinței, pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. „Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”. Artista spune acum că este „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

Dragoș Bucur, dezvăluiri-șoc! Juratul de la ”Românii au talent” a fost la un pas de moarte: ”Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”

Am pierdut prieteni dragi, apropiați, cu care nu m-am certat sau nu am avut contradicții, ci pur și simplu drumurile noastre s-au dus, au luat-o în direcții diferite. Eu am ales această cale pentru mine și pentru copiii mei, consider că este cel mai bun drum, cel mai liniștit drum și este drumul către adevăr. Alții nu cred ca mine și atunci inevitabil am fost văzută ca o ciudată care vorbește despre chestia asta și care poate să fie fericită cu chestia asta care e așa o prostie. Îmi asum lucrul ăsta”, a explicat ea.

Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar soțul ei este creștin ortodox

@acasalamaruta

In seara asta ne vedem pe YouTube Acasa la Maruta cu un nou podcast cu Dragos Bucur! ✌🏼 #dragosbucur #podcast #acasalamaruta

♬ original sound – Acasa La Maruta

Recent, Dana Nălbaru a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a decis să-și schimbe religia. Artista a declarat că s-a pocăit și s-a botezat din nou la vârsta de 33 de ani.

După mulți ani de la această schimbare, Dana Nălbaru a vorbit public despre partea spirituală a vieții sale. Mulți s-au întrebat ce religie are restul familiei ei.

Ei bine, chiar dacă Dana Nălbaru a decis să se pocăiască, Dragoș Bucur, soțul ei, a hotărât să rămână în religia creștin-ortodoxă.

În ceea ce îi privește și pe copii, aceștia au aceeași religie ca tatăl lor, așa cum au fost botezați imediat după ce au venit pe lume.

Întrebată despre religia fiilor, Dana Nălbaru a fost sinceră și a declarat că vrea să le lase libertate să aleagă fiecare ce vrea, în funcție de cum se simte bine.

Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu’‘, a spus aceasta.

Artista a recunoscut, însă, că cel mai atras de partea spirituală pare a fi băiețelul familiei, care alege adesea să se roage alături de mama lui.

Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva. A văzut la mine și a venit lângă mine. Se roagă în gând așa cum știe el și îmi pune întrebări când vrea să știe ceva”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp.

Dragoș Bucur, despre credință

Indiferent de religia pe care o are fiecare, important este că atât Dana Nălbaru, cât și Dragoș Bucur sunt oameni credincioși, cu valori morale bine înrădăcinate și cu iubire pentru Dumnezeu.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.

CITESTE SI: Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant

Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

Dana Nălbaru s-a pocăit. Fosta interpretă a povestit despre pasul pe care l-a făcut la 33 de ani, atunci când s-a botezat. „Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

Dana Nălbaru a mărturisit că a învățat că poate fi fericită cu puține lucruri: „Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui.”

Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar Dragoș Bucur este creștin ortodox

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea”, a mai declarat Dana Nălbaru. Fosta membră Hi-Q a explicat ce însemnă să te încrezi în Dumnezeu și de ce este diferit de „să crezi”.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta… Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana.

Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”.

La podcast-ului „Fain și Simplu”, Dana Nălbaru a vorbit și despre momentul în care băiețelul  ei s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație grea, în care ea și soțul ei, Dragoș Bucur au crezut că o să-l piardă.

„Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit”, a mai spus ea.

Amintim că Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur sunt părinţii a trei copii. Sofia, Roxana și Kadri, mezinul familiei. Vedetele au optat pentru o formă de educaţie neconvenţională, motiv pentru care copiii lor nu sunt înscrişi la şcoală, ci lucrează în fiecare zi, acasă, cu unul dintre părinţi.

Ce religie au copiii Danei Nălbaru. Artista s-a pocăit, iar soțul ei este creștin ortodox

Recent, Dana Nălbaru a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a decis să-și schimbe religia. Artista a declarat că s-a pocăit și s-a botezat din nou la vârsta de 33 de ani.

După mulți ani de la această schimbare, Dana Nălbaru a vorbit public despre partea spirituală a vieții sale. Mulți s-au întrebat ce religie are restul familiei ei.

Ei bine, chiar dacă Dana Nălbaru a decis să se pocăiască, Dragoș Bucur, soțul ei, a hotărât să rămână în religia creștin-ortodoxă.

În ceea ce îi privește și pe copii, aceștia au aceeași religie ca tatăl lor, așa cum au fost botezați imediat după ce au venit pe lume.

Întrebată despre religia fiilor, Dana Nălbaru a fost sinceră și a declarat că vrea să le lase libertate să aleagă fiecare ce vrea, în funcție de cum se simte bine.

Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu. Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu’‘, a spus aceasta.

Artista a recunoscut, însă, că cel mai atras de partea spirituală pare a fi băiețelul familiei, care alege adesea să se roage alături de mama lui.

Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva. A văzut la mine și a venit lângă mine. Se roagă în gând așa cum știe el și îmi pune întrebări când vrea să știe ceva”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp.

Dragoș Bucur, despre credință

Indiferent de religia pe care o are fiecare, important este că atât Dana Nălbaru, cât și Dragoș Bucur sunt oameni credincioși, cu valori morale bine înrădăcinate și cu iubire pentru Dumnezeu.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.

CITESTE SI: Dana Nălbaru, detalii despre boala teribilă a lui Dragoş Bucur: „A avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant