Andreea Bălan, mesaj NEAŞTEPTAT pe Facebook

După ce săptămâna trecută fostul impresar al Andreei Bălan a apărut la diverse emisiuni TV şi a dezvăluit amănunte din viaţa privată a cântăreaţei, Andreea Bălan a reacţionat pe Facebook. 

10 nov. 2014, 13:11
Andreea Bălan, mesaj NEAŞTEPTAT pe Facebook

Andreea Balan şi Marius Gavrilă au lucrat împreună o lungă perioadă de timp, iar lucrurile păreau că stau foarte bine între cei doi, însă, după despărţirea cântăreţei de Keo, situaţia dintre cei doi s-a schimbat.

Marius Gavrilă a acuzat-o pe Andreea că este o femeie rea, cu care nu se poate nici lucra şi nici convieţui şi care ar fi solicitat ca fostul ei iubit să fie dat afară din spectacole.

Totodată, din punctul lui de vedere, Misty, actuala iubita a lui Keo, are o voce mult mai bună decât a Andreei.

Andreea Bălan dă de pământ cu Keo, după zvonurile despre împăcare. Pentru ea e ca şi MORT

Ca un răspuns la toate aceste acuze, Andreea Bălan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care clarifică toate neînţelegerile dintre ea şi fostul impresar, Marius Gavrilă:

„Impresarul meu exclusiv de peste 4 ani este Florin Nedelcu. În ultimele 3 veri am fost unul dintre capetele de afiş în turneul Mix Music. Pe un preţ micuţ (nu cel care s-a scris) am făcut cel mai tare show din acest turneu, cu mulţi dansatori şi zeci de costume. Fiecare reprezentaţie a mea a fost fără cusur.

Deoarece mi s-a cerut şi nu am putut să ofer exclusivitate acestei companii pe zona de impresariat, directorul acesteia aruncă cu vorbe urâte şi mă terfeleşte în ultimul hal cu minciuni despre viaţa mea personală care nu au nicio legătură cu realitatea.

Povestea dramei personale din primăvară am expus-o pe larg şi nu are nicio legătură cu ceea ce spune dânsul.

Totodată este lipsit de etică să loveşti un artist cu care ai colaborat excelent şi să-l denigrezi la nivelul carierei. Adică 3 ani am fost extraordinară, am avut cel mai tare show, am avut o voce bună şi acum de fapt nu mai sunt aşa tare doar pentru că nu am vrut să semnez un contract de exclusivitate.

Oamenii din industria muzicală ştiu despre cine şi ce vorbesc. Sper ca şi publicul larg să înţeleagă.

Sunt 90% un om sensibil, foarte bun, muncitor şi cu suflet mare care oferă tot într-o relaţie de orice fel şi mi se întâmplă lucruri complet nedrepte pline de răutăţi. Mulţumesc!”, a declarat cântăreaţa.

Andreea Bălan, poze SEXY pe Facebook în miez de noapte. Fanii au taxat-o ASPRU: „Panarama…”