Fiul lui Jamie Oliver face furori pe internet! Puștiul de doar 12 ani îi calcă pe urme tatălui său cu rețetele sale fabuloase

Buddy, fiul lui Jamie Oliver, face furori pe internet! La cei 12 ani ai săi, puștiul a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare, unde publică constant diverse rețete inedite.

14 aug. 2023, 11:50
Fiul lui Jamie Oliver face furori pe internet! Puștiul de doar 12 ani îi calcă pe urme tatălui său cu rețetele sale fabuloase
Fiul lui Jamie Oliver face furori pe internet!

Fiul lui Jamie Oliver face furori pe internet! În ultima vreme, fiul lui Jamie Oliver a publicat pe rețelele de socializare mai multe rețete proprii cu care i-a uluit pe internauți.

Citește și Supă picantă de creveţi. Reţeta senzaţională a lui Jamie Oliver

Fiul lui Jamie Oliver face furori pe internet!

Puștiul de doar 12 ani a reușit să își facă fani în întreaga lume, iar acum, aceștia din urmă îi cer să își facă propria emisiune culinară.

Succesul Buddy i se datorează în mare parte celebrului său tată care în ultimele luni a distribuit mai multe videoclipuri cu fiul său în timp ce  gătește de minune pentru cei 9,5 milioane de urmăritori de pe Instagram.

„Băiatului meu Buddy îi place să se bage în treabă! Și copiii tăi?”, a scris Oliver în dreptul clipului video postat pe rețelele desocializare.

În postarea respectivă se vede clar că Buddy știe să lucreze excelent cu cuțitul în timp ce taie ceapa și ardeii.

Mai mult, tânărul bucătar și-a arătat abilitățile de igienă alimentară în timp ce separa carnea și legumele și se asigura că se spală pe mâini între etape.

Totodată, Buddy a avut o serie de replici picante, care i-a atras și mai mult simpatia publicului.

Reacțiile la această postare nu au întârziat să apară din partea fanilor din întreaga lume care s-au declarat fascinați de urmașul lui Jamie Oliver.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jamie Oliver (@jamieoliver)

„Te iubim, Buddy! Când vei avea o carte a noastră sau poate o emisiune culinară pentru copii/un curs online? Ești un talent înnăscut! (…) Mi-a plăcut foarte mult acest videoclip. Bună treabă, băiatul meu. De asemenea, am râs la „oh nu” când a ieșit puiul din rulada fajita. Îmi pare rău! (…) Tatăl tău te-a învățat bine”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți pe Instagram.

Trucul lui Jamie Oliver care face minuni în bucătărie

Jamie Oliver te învaţă cum să cureţi rapid excesul de grăsime din farfurie.

Celebrul bucătar britanic  a dezvăluit trucul său de a scăpa rapid de grasimea de pe vase. Tot ce trebuie să faci este să pui un cub de gheaţă în farfurie. Grăsimea se va strânge în jurul gheţii, iar tu o vei putea curăţa mult mai uşor.

Jamie Oliver  apărut pentru prima oară la televiziune într-un documentar despre River Cafe. A fost remarcat de o mare companie de televiziune și invitat să fie protagonistul primei serii din „Naked Chef”, care a avut un uriaș succes. În paralel cu emisiunea TV, care apoi s-a numit „Oliver’s Twist”, Jamie a scris mai multe cărți: „The Naked Chef”, „The Naked Chef Takes Off”, „Happy Days” și „Jamie’s Kitchen”.

Este de asemenea editorul revistei „British GQ”, colaborator al „Times Magazine” și are un editorial lunar în revista „Marie Claire”. A scris, de asemenea, „La masă cu Jamie” și „Cu Jamie prin Italia”.

Încă din copilărie Jamie s-a familiarizat cu tehnicile și ustensilele folosite în bucătărie, tatăl său având un mic restaurant în Cambridge, Anglia. La vârsta de 16 ani, Jamie și-a terminat studiile la Westminster Catering College. A început să lucreze la River Cafe în Londra, unde a și rămas timp de trei ani.

Citește și Metoda spectaculoasă cu care celebrul bucătar Jamie Oliver a slăbit 12 kg, deşi se învârte tot timpul printre ispite culinare