Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă: „Delia vrea copii. A fost judecată greșit, fără să se știe motivul”

Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă. Recent, celebra cântăreață a fost în centrul unor controverse, după ce a vorbit despre alegerea ei de a nu face copii. În vârstă de 41 de ani, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu de peste 10 ani.

23 mart. 2023, 16:51
Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă: „Delia vrea copii. A fost judecată greșit, fără să se știe motivul”
Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă

Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă. Andreea Popescu se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, iar recent a vorbit despre relația pe care o are cu Delia. După ce a devenit mamă, bruneta s-a retras de pe scenă, iar acum a vorbit despre criticile care i s-au adus Deliei pentru că nu a devenit mamă până acum.

Citește și: Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoarea a Deliei este gravidă în 8 luni

Fosta dansatoare a Deliei rupe tăcerea despre artistă

Andreea Popescu este de părere că explicațiile artistei au fost înțelese greșit. Mai mult, bruneta a dezvăluit că, de fapt, Delia Matache își dorește copiii de multi ani și chiar a încercat să rămână însărcinată. Toate acele afirmații au fost făcute ca să scape de întrebările pe acest subiect.

Ba Delia vrea copii. Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată. Sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!

Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!‘, a declarat Andreea Popescu pentru Click.ro.