Fraţii lui Emi Pian, săltaţi de mascaţi. Ciprian Duduianu, suspectat de tentativă de omor

Graţian Duduianu şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian decedat săptămâna trecută după un conflict izbucnit în urma unei partide de barbut în Capitală, au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri la Serviciu Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Potrivit unui dintre avocaţii familiei Duduienilor, Ciprian Duduianu are calitate de suspect pentru tentativă de omor. 

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 08:01

Polițiștii și procurorii din București au efectuat mai multe percheziții la adresele unor membri ai clanului Duduianu. Mascații au descins inclusiv la casa fostului lider, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână, dar şi la câteva adrese unde stau membri ai clanului rival Rinu. 

În urma percheziţiilor, Ciprian Duduianu, fratele lui Emi Pian, a ajuns la audieri puţin înainte de prânz şi nu a dorit să vorbească cu jurnaliştii prezenţi de la faţa locului. „Declaraţii voi face în faţa poliţiei” , le-a spus Ciprian Duduianu jurnaliştilor care l-au întrebat ce rol a avut în scandalul care a dus la moartea fratelui său.

Citeşte şi: Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, rupe tăcerea. Declaraţii incendiare: „Au vrut să se afirme şi să omoare un Duduianu”

„Clientul meu a fost condus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba despre Ciprian Duduianu. Vom vedea cum vor decurge audierile. Are calitate de suspect”, a declarat avocata familiei Duduianu.

La audieri a ajuns şi Graţian Duduianu. Pe lângă cei doi fraţi ai lui Emi Pian, oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente. 

Citeşte şi: Percheziţii la casele din Capitală ale clanurilor Duduianu şi Rinu. Mascaţii au descins şi în locuinţa lui Emi Pian FOTO

„Procurorii au ridicat înscrisuri, documente asupra imobilelor, bunuri mobile ale familiei. Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie. Percheziţia domiciliară a vizat găsirea anumitor obiecte necesare anchetei”, a declarat avocata familiei Duduianu.

În ceea ce priveşte percheziţia lui Graţian Duduianu, avocata a declarat că nu ştie nimic despre acesta, familia având trei avocaţi. 

„Nu am participat la această percheziţie. Suntem trei avocaţi. Ne-am împărţit fiecare astfel încât să participăm aşa cum trebuie. Aici am participat doar la Ciprian”, avocata.

Întrebată cine ar mai fi considerat suspect, aceasta a răspuns că doar Graţian Duduianu şi Ciprian Duduianu.

Cum a murit Emi Pian. Versiunea tatălui presupusului criminal

Tatăl lui Richar Emanul Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la România TV. Bărbatul a povestit cum 16 din clanul Duduianu au vrut să-i linşeze fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care îi înjurase mătuşa. „Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Citeşte şi: Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian a fost scos din spital şi dus la audieri: „Sunt nevinovat”

Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la câteva injurii aduse de Emi Pian în faţa mătuşii lui Richard, conform tatălui suspectului. Acesta susţine că nu s-au atins, doar s-au înjurat, iar ulterior spiritele s-au calmat şi s-au jucat barbut în continuare. În momentul în care Emi Pian a părăsit locaţia, situaţia dintre aceştia a fost liniştită. Cu toat4e acestea, când Richard a plecat, peste acesta au năvălit mai multe persoane cu topoare şi săbii.

„Fiul meu nu s-a suparat decât când a înjurat-o pe matusa lui, aceasta fiind cuscra lui Emi Pian. „Nu îți este pic de rușine, Emi, înjuri în fața mătușii mele? Ce Dumnezeu ai?” Moment în care Emi a răsturnat masa, a dat cu pumnii în masă, supărat că i s-a atras atenția. A avut loc un schimb de vorbe între ei. Acolo erau mai multe persoane, 10 – 15 – 20 de persoane care jucau barbut. S-au pus toți în mijloc, ca să nu se lovească. Nu s-au atins, ci doar s-au înjurat. În cele din urmă, s-au împăcat, s-au calmat spiritele, s-a jucat în continuare. La 7-8 minute de la incident, Emi Pian a părăsit locația unde se juca barbut. Când a plecat Emi Pian din casă lucrurile era liniştite, nu s-au atins, nu s-au bătut. A plecat cu jurământul că nu v-a lăsa treaba asta. A plecat …. la rândul lui, băiatul meu când să plece, făcând un pas pe stradă au năvălit pe el 3 sau 4 maşini, 15 – 16 persoane cu topoare, săbii. Ceea ce vă spun se poate confirma de la camerele de supraveghere, se poate vedea care este purul adevar cum ei au venit pe el, ei l-au atacat şi s-a apărat. Putea să fie mort Graţian. Baiatul meu a dat la nimereală jos”, a dezvăluit tatăl lui Richard Gheorghe pentru România TV.

Citeşte şi: Noi detalii din ancheta morții lui Emi Pian. „L-au atacat un număr mare de prieteni ai lui Pian și el a ripostat cu un cuțit”

Între timp, Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, rămâne în arest preventiv.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.