„Furtună pe Bosfor”. Cine sunt actorii. Care din ei este supranumit Leonardo di Caprio al Turciei

"Furtună pe Bosfor". Este unul dintre cele mai în vogă seriale turceşti de la ora actuală, şi pe bună dreptate. Povestea relatată în "Furtună pe Bosfor" ne-a captat interesul de la primul episod și aproape că nu este secvență care să nu ne țină cu sufletul la gură.

26 mai 2016, 14:02

„Furtună pe Bosfor”. Intriga se țese în jurul poveștii a două familii ai căror copii au fost schimbați la naștere, scrie avantaje.ro. Astfel, cele două fete cresc nu doar în familii diferite, dar și în medii sociale diferite. Întâmplarea face ca tatăl biologic al uneia dintre fete să ajungă să se îndrăgostească de femeia care i-a crescut copilul crezând că este al ei. Povestea este imprevizibilă și ne alimentează suspansul.

Citeşte şi FURTUNA PE BOSFOR: Nurgul Yesilcay şi-a înspăimântat fanii. Cu ce a apărut în mână…

Să aflăm, însă, mai multe lucruri despre actorii principali din serialul „Furtună pe Bosfor”.

Cuplurile din serialul „Furtună pe Bosfor”
Cihan Gurpinar, interpretat de actorul Erkan Petekkaya, este un prosper om de afaceri, proprietarul unui lanț de restaurante din Istanbul. Este căsătorit cu Dilara, însă căsnicia lor este în impas, impas care se adâncește în momentul în care Cihan o cunoaște pe Gulseren. Cihan și Dilara sunt părinții lui Ozan și Hazal, aceasta din urmă fiind fiica schimbată la naștere și crescută de Gulseren.

Pe Erkan Petekkaya l-am mai putut vedea în alte două seriale care au rulat la noi, „Trădarea”, respectiv „Dila”.

Dilara Gurpinar, interpretată de actrița Ebru Özkan, este nu doar soția lui Cihan, dar și partenera lui de afaceri. Este o femeie sofisticată, întotdeauna foarte atentă cu imaginea ei, căreia îi place să fie admirată.

„Furtună pe Bosfor”.În România, Ebru Özkan a mai putut fi urmărită jucând rolul lui halide din serialul „Stăpâna inimii”.

Gulseren Sonmez Gurpinar, interpretată de Nurgül Yeșilçay, a avut o scurtă căsnicie, de doar… 3 zile, cu Ozkan (actorul Tolga Tekin). În urma relației cu acesta a rezultat o fetiță, Cansu, care va fi crescută în familia lui Cihan. Gulseren are o situație materială modestă, își pierde mai multe locuri de muncă și trăiește în aceeași casă cu sora lui Ozkan, Keriman, și cu fiica sa. Ozkan își părăsește soția imediat după căsătorie pentru a se muta în Germania, unde se ocupă de afaceri ilegale.

Nurgül Yeșilçay a mai putut fi urmărită la noi în serialul „Dragoste și pedeapsă”, unde a interpretat rolul lui Yasemin.

Tolga Tekin ne este cunoscut din serialul „Suleyman Magnificul”, unde a interpretat rolul pașei Hayrettin.

Copiii din serialul „Furtună pe Bosfor”
Hazal, Cansu și Ozan sunt copiii celor două cupluri din serialul „Furtună pe Bosfor”.

Hazal, interpretată de Alina Boz, este fiica biologică a cuplului Dilara-Cihan și a fost crescută până la 15 ani de Gulseren. Deși crește într-o familie modestă, glasul sângelui este mai puternic și, drept urmare, tânjește după lux.

Citeşte şi BAHAR VIAŢĂ FURATĂ. Ezgi Asaroglu şi Nurgul Yesilcay au împărţit acelaşi bărbat. Cum s-a întâmplat totul

La numai 17 ani, frumoasa și talentata Alina Boz a fost nominalizată la Best Young Actress.

Cansu (actrița Leyla Tanlar) este fiica biologică a cuplului Gulserem-Ozkan. Este o fire caldă, o elevă silitoare, pasionată de călărie. Nu are o relație foarte bună cu mama ei, Dilara, însă este apropiată de tatăl și de fratele ei.

Tânăra actriță a fost luată sub aripa protectoare chiar de către tatăl ei din film, Erkan Petekkaya, are i-a dezvăluit multe dintre tainele cinematografiei. De asemenea, actrița a realizat un pictorial în revista „InStyle” din Turcia, pentru care a primit numeroase aprecieri.

Ozan (actorul Burak Tozkoparan), fiul lui Cihan și al Dilarei, este un tânăr rebel care nu are o relație strălucită cu părinții lui, însă este foarte apropiat de Cansu.

Deși se află abia la prima producție cinematografică, tânărul actor este extrem de apreciat, fiind, de altfel, supranumit Leonardo DiCaprio al Turciei.