Gabriela Firea îşi va depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Politicienii invitaţi la eveniment

Primarul general Gabriela Firea a anunţat că duminică îşi va depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. La evenimentul organizat de preşedintele PSD Bucureşti vor fi prezenţi şi ceilalţi candidaţi social-democraţi la Primăriile sector.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 07:05
Gabriela Firea îşi va depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Politicienii invitaţi la eveniment

„Am stabilit să depunem în aceeaşi zi candidaturile, şi eu şi primarii de sectoare, duminică. Noi depunem toţi duminică şi mergem împreună, ora 18,00, la sediul din Kisellef,, unde vom face declaraţii, anunţând că am depus candidaturile. Cu domnul Ciolacu, preşedinte, şi cu domnul secretar general, Paul Stănescu, precum şi cu alţi colegi din conducere. Am înţeles că vor veni şi domnul Sorin Grindeanu şi alţi vicepreşedinţi”, a precizat Gabriela Firea, marţi seara, la TVR 1, conform Agerpres.

Gabriela Firea s-a referit şi la candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Generală. Edilul Capitalei spune că nu subestimează șansele acestuia, aşa cum nu subestimează șansele niciunui contracandidat.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei: „Nu mi se pare nici hilar, nici neobişnuit”

De asemenea, Gabriela Firea a precizat că PSD va depune moţiunea de cenzură împotriva guvernului Orban până la sfârşitul lunii august, astfel că, cu tot cu perioada de câteva zile în care va fi discutată, se aşteaptă ca la începutul lui septembrie să treacă şi social-democraţii să meargă la Klaus Ioahnnis cu o propunere de premier.

Gabriela Firea: „Prognozăm că la începutul lunii septembrie va fi fost şi votată moţiunea. Vom propune un candidat de nerefuzat”