George Ogăraru povesteşte miracolele care i-au salvat viaţa lui Neşu: „Cheagul de sânge s-a retras peste noapte, miraculos”

George Ogăraru a fost invitatul emisiunii Gsp Live, unde i-a povestit moderatorului Costin Ştucan cum a primit vestea groazinei accidentări a celui mai bun prieten al său, Mihaiţă Neşu.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 13:59
George Ogăraru povesteşte miracolele care i-au salvat viaţa lui Neşu: „Cheagul de sânge s-a retras peste noapte, miraculos”

Fostul stelist se afla în cantonament, când colegul său de cameră, olandez, i-a dat vestea groaznică, pe care o citise în presa din ţara lalelelor.

„Ogăraru: Am primit vestea când eram în Elveția. Colegul meu de cameră olandez a văzut știrea și mi-a zis: „Ai văzut ce s-a întâmplat cu Neșu? Cred că o să moară. Și-a rupt gâtul la antrenament”. I-am zis că glumește. Am pus mâna pe telefon, am sunat la Mihăiță, la soția lui, nu mi-a răspuns niciunul. Au fost câteva ore în care m-am pus în genunchi și m-am rugat să nu fie adevărat. Când mi s-a confirmat, a căzut ca o bombă în capul meu. Nu mi-a fost gândul la meciul pe care îl aveam și am mers în prima zi liberă la el.

Ştucan: Era vorba despre cavalerul de onoare la nunta ta…

Ogăraru: Da, prietenul meu cel mai bun, colegul meu de cameră trecea prin această mare încercare. El chiar s-a luptat cu moartea, însă s-au întâmplat tot felul de minuni. Cheagul de sânge care trebuia operat imediat după accident, dar care s-a retras peste noapte, miraculos. Doctorii nu știau cum e posibil. Apoi infecția la plămâni făcută după traheotomie. Doctori au spus că sunt șanse mici să trăiască, dar s-a vindecat. A reușit să supraviețuiască. Apoi, au fost tot felul de situații.”, a povestit prietenul cel mai bun al lui Mihăiţă Neşu.

Citeşte şi: TRAGEDIE în familia unuia dintre cei mai cunoscuţi impresari români. Fiica sa a decedat. „Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”