Germania va emite „certificate de imunitate” persoanelor care s-au vindecat de coronavirus: „Vor fi scutiţi de orice restricţii”

„Certificatele de imunitate” vor fi introduse în Germania ca parte a pregătirilor pentru ca țara să înceteze blocarea acesteia. Cercetătorii doresc să aducă documentele pentru cetățenii care nu riscă să contracteze noul coronavirus.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 07:54
Germania va emite „certificate de imunitate” persoanelor care s-au vindecat de coronavirus: „Vor fi scutiţi de orice restricţii”

Ca parte a luptei împotriva virusului Germaniei, oamenii de știință folosesc anticorpi la participanții testaţi pentru a afla care dintre ei au avut boala și s-au vindecat, relatează Der Spiegel, citat de Daily Mail.

Echipa intenționează să testeze 100.000 de oameni simultan, eliberând documente celor care au o imunitate crescută.

Citește și: CORONAVIRUS. Germania depăşeşte pragul de 40.000 de contaminări şi înregistrează 253 de morţi de la începutul pandemiei

Centrul Helmholtz pentru Cercetarea Infecțiilor din Braunschweig supervizează proiectul şi va efectua analize de sânge în următoarele săptămâni pentru a căuta anticorpi produși de purtătorii bolii.

Cei care sunt imuni, li se poate da un certificat de vaccinare care ar permite, de exemplu, să fie scutiţi de orice restricții (legate de blocare) asupra activității lor”, a declarat epidemiologul proiectului, Gerard Krause.

Testele vor oferi, de asemenea, o situaţie mai clară despre numărul persoanelor din Germania care au contractat coronavirusul.

Un român aflat la muncă în Germania: „Acasă NU se întoarce Diaspora, se întorc DOAR cei iresponsabili”

Un român stabilit în Frankfurt, Germania, a scris un mesaj pentru cei de acasă, cerându-le să nu mai critice întreaga Diasporă. Postarea lui Sergiu Moraru a devenit în scurt timp virală.

Citeşte şi: Povestea lui Sergiu Ion, tânărul care a mers călare 40 de kilometri să-şi vadă soţia care a născut VIDEO

Dragi prieteni si dragi Panicați…fac un apel la voi.. Un apel sincer . Renunțați în a mai posta toate prostiile cu diaspora care se întoarce acasă….

Acasă NU SE ÎNTOARCE DIASPORA. Se întorc doar cei IRESPONSABILI…..(categorii bine știute). Noi ĂȘTIA DIN DIASPORA avem contracte de muncă de RESPECTAT….avem simț civic și mult RESPECT pentru cei ce ne-au primit cu brațele deschise când guvernanții României ne-au dat cu flit.

Noi ĂȘTIA DIN DIASPORA oricât de greu ne este…ne ridicăm în fiecare dimineață mergem muncim si cate 12-14 ore pe zi. Noi AȘTIA DIN DIASPORA strângem din dinți departe de cei dragi și incercam sa facem cinste patriei noastre ROMÂNIA.

Noi ĂȘTIA DIN DIASPORA nu prea ne permitem să clacăm pentru cā obiectivul nostru principal este să facem CINSTE în tot ceea ce facem. Vă salut pe toți..

Rog toți adevărații mei prieteni sa posteze mai departe acest mesaj scris de unul din ĂȘTIA DIN DIASPORA poate vom reuși să reducem acest fenomen care se cheamă RĂUTATE.. și nu sunt toți acasa să știți..unii dintre ăștia din diaspora lucrează chiar dacă sunt riscuri…Asa ca va rog nu ne bagati pe toti in aceeasi oala!!„, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook.


loading...