Gigi Becali a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Patronul lui FCSB rămâne fără permisul de conducere

Gigi Becali a fost lăsat fără permis din cauza vitezei, anul trecut, în a doua zi de Paște. Patronul lui FCSB a contestat deczia, iar acum a pierdut procesul cu Poliția Rutieră.

11 ian. 2022, 08:13
Gigi Becali a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Patronul lui FCSB rămâne fără permisul de conducere

Gigi Becali a pierdut procesul cu Poliția Rutieră. Patronul lui FCSB dăduse în judecată Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș – Serviciul Rutier, solicitând anularea contravenției primită pe data de 3 mai 2021.

Gigi Becali a pierdut procesul cu Poliția Rutieră

Conform procesului vberbal de contravenţie, Gigi Becali a fost surprins de radar cu peste 100 km/h, în localitate, când mergea către o mănăstire din Vâlcea. Decizia nu este însă definitivă, latifundiarul din Pipera având la dispoziție 15 zile să facă apel, în caz contrar urmând să-i fie suspendat dreptul de conduce pentru o perioadă de 90 de zile, scrie wowbiz.ro.

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina. Câți bani a investit patronul de la FCSB

Gigi Becali a contestat procesul verbal încheiat de polițiștii argeșeni încă din momentul în care a primit amenda în valoare de 1.305 lei. A susţinut că nu avea 103 km/h, atât cât l-au înștiințat polițiștii, ci doar 100 km/h, adică sub limita de viteză peste care permisul să-i fie suspendat. Mai mult, în momentul în care a fost oprit, Gigi Becali le-a cerut polițiștilor filmarea de pe radar, însă aceștia au refuzat să i-o arate.

Gigi Becali construiește o nouă mănăstire și interzice accesul femeilor. „Aici nici animalele nu vor fi de sex feminin”

„Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge după care voi câștiga în instanță. Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți direct la judecător! Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat atunci Gigi Becali la România TV.


loading...