Gigi Becali, potop de acuze la adresa lui Contra. „E inadmisibil, inacceptabil! Nu ai cum să faci aşa ceva”

Gigi Becali a calificat drept “inadmisibil” faptul că selecţionerul Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş la meciul naţionalei României cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

17 oct. 2019, 10:03
Gigi Becali, potop de acuze la adresa lui Contra. „E inadmisibil, inacceptabil! Nu ai cum să faci aşa ceva”

Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri aşa. Nici nu ştiu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci aşa ceva. Cum să faci aşa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Aşa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate aşa ceva„, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Citeşte şi Cosmin Contra, băgat în şedinţă de FRF. Reacţia birjărească la adresa lui George Puşcaş i-ar putea atrage sancţiuni

Întrebat dacă ar trebui să mai rămână Cosmin Contra la echipa naţională, Gigi Becali a sugerat că acesta ar trebui să plece. „Dacă v-am zis că nu se poate aşa ceva. Nu ai cum să faci aşa ceva. Federaţia ştia că face aşa ceva.. poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm, dar.. „, a mai afirmat Becali.

Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. „Bă, nea Gigi, că de ce…” şi nu mai vreau să zic, dar aşa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci aşa ceva. Este inadmisibil”, a continuat patronul FCSB.

Citeşte şi Contra, reacţie grosolană cu 30.000 de copii în tribune. L-a înjurat birjăreşte pe Puşcaş VIDEO

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, iar după meci Cosmin Contra și-a cerut scuze pentru faptul că l-a înjurat pe Pușcaș și a încercat să-și explice gestul. „Mi-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o. Se întâmplă în acele momente. Nu mi-am dat seama că am avut reacția aia. Trebuia să bată altcineva și m-am enervat. Am văzut și eu acum ce reacție am avut. Am vorbit după meci cu Pușcaș și totul s-a rezolvat. Îl așteptăm să dea gol la meciul următor„, a declarat Cosmin Contra.