Gluma unui prieten aflat în stare de ebrietate a desfigurat o tânără la o petrecere dintr-un club, chiar de ziua ei. I-a ars toată faţă, acum are nevoie de ani de recuperare. Imagini catastrofale!

O mamă, care a rămas cu răni îngrozitoare după ce o aerotermă a explodat într-un pub, a dezvăluit că cineva a aruncat cu o sticlă de Pinot Grigio peste ea în încercarea de a stinge flăcările.

06 mai 2021, 15:01
Gluma unui prieten aflat în stare de ebrietate a desfigurat o tânără la o petrecere dintr-un club, chiar de ziua ei. I-a ars toată faţă, acum are nevoie de ani de recuperare. Imagini catastrofale!

O mamă, care a rămas cu răni îngrozitoare după ce o aerotermă a explodat într-un club, a dezvăluit că cineva a aruncat cu o sticlă de Pinot Grigio peste ea în încercarea de a stinge flăcările.

April Charlesworth, în vârstă de 28 de ani, își petrecea ziua de naștere împreună cu verișoara ei, Ashleigh, în vârstă de 27 de ani, pe 24 aprilie, când a pornit explozia.

Tânăra a fost surprinsă în timp ce stătea pe patul de spital, cu nişte arsuri dramatice pe care le-a suferit în timpul incidentului. Explozia a fost cauzată de un bărbat aflat în stare de ebrietate care a început să toarne etanol în aerotermă de amuzament.

April a mărturisit că a început să aibă atacuri de panică şi amintiri de coşmar după explozia din pub şi se teme că ar putea avea parte de un tratament de recuperare de durată lungă.

Ambele verişoare au ajuns la Terapie Intensivă, la spitale diferite, având nevoie să fie ventilate până când vor intra în mai multe operaţii chirurgicale, conform Metro.

„O anumită persoană, care făcea parte din grupul cu care am fost în pub, a considerat că este amuzant să toarne etanol peste încălzitor. Era într-o stare avansată de beţie și îi tot spuneam să nu facă asta. A existat un alt membru al grupului nostru care l-a împiedicat să o facă, dar apoi s-a dus la toaletă un minut și totul s-a întâmplat atât de repede. Îmi amintesc doar că fața mea a luat foc.

„Cineva a turnat vin pe mine în încercarea de a stinge flăcările, iar apoi am fost dusă la toaletă şi stropită cu apă peste tot. Se pare că acea aerotermă a fost adusă în pubul respectiv de către unul dintre clienţi”, a mai povestit ea.

April a fost dusă la spital în Londra, a fost pusă la ventilator şi s-a trezit patru zile mai târziu, cu arsuri grave pe gât, mâini şi faţă.

Doctorii au mărturisit că fiul lui April nu a venit să o viziteze la spital pentru că ea nu şi-a dorit să-l lase să o vadă astfel.

„Nu am mai vorbit cu tipul care a turnat etanol pentru aerotermă. Nu am primit nici măcar un mesaj în care să-şi ceară scuze. El a putut pleca din spital după 36 de ore, eu sunt aici de 12 zile”, a mai spus ea.

Atenţie! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

 

 

 

Citiţi şi Jandarm înjunghiat în Brăila. Agresorul, un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj, a fost internat la Psihiatrie

Citiţi şi Accident TERIBIL în Reșița. Un Audi Q7 a făcut praf o Dacia 1300. Patru mașini implicate, toate cu daună totală