Harnicul premier Ludovic Orban era prezent pe vremuri în topul deputaţilor chiulangii

Premierul Ludovic Orban s-a arătat deranjat în urmă cu două zile că a mers la Guvern după ora 21.00 şi nu a găsit pe nimeni. El a spus că această muncă nu este pentru leneşi. În urmă cu 10 ani, deputatul liberal Ludovic Orban apărea în topurile parlamenatrilor chiulangii.

07 nov. 2019, 15:31
Harnicul premier Ludovic Orban era prezent pe vremuri în topul deputaţilor chiulangii

„Aseară, m-am întors la ora 21.30 în Guvern şi nu am găsit pe nimeni. Trebuie să înţeleagă lumea că trebuie schimbat modul de lucru şi că, atâta timp cât ministrul sau premierul munceşte, orice om care este chemat să îşi achite şi să îşi atingă obiectivele care sunt stabilite trebuie să fie la muncă. Trebuie schimbat ritmul de lucru şi să se înţeleagă că suntem în serviciul cetăţeanului şi că fiecare angajat al oricărei instituţii publice are această obligaţie de a rezolva toate problemele pe care le are de rezolvat. Cine e leneş sau s-a obişnuit să ia leafa fără să facă nimic să plece!”, spunea premierul Orban miercuri, în şedinţa de guvern.

Hărnicia premierului poate părea surprinzătoare pentru unii. În urmă cu mai mulţi ani, când era deputat PNL, Ludovic Orban ocupa topurile parlamentarilor chiulangii.

În 2009, el s-a situat pe locul 7 într-un top al deputaţilor chiulangii, realizat de Institutul pentru Politici Publice, cu doar la 7% prezenţă la voturile finale.

Topulera condus de Marian Sârbu (PSD+PC) şi Dan Nica (PSD+PC), care nu participaseră la niciun vot final în Camera Deputaţilor, Elena Udrea (PDL), Constantin Niţă (PSD+PC), Theodor Paleologu (PD-L) de 18 ori şi Monica Iacob Ridzi.

Citeşte şi: USR, înşelată de PNL: „Luna de miere nici nu începuse şi iată prima palmă”. Ţinta geloziei: Adina Vălean