HOROSCOP 5 martie: Atenţie, Venus a intrat în Casa Morţii!

Miercuri, pe 5 martie, Taurii se vor simţi plin de energie în activităţile de muncă, datorită lui Venus care le traversează Casa Realizărilor şi a Carierei, în timp ce Capricornii ar trebui să fie cu băgare de seamă şi să nu-şi schimbe obiectivele subit, căci ar putea fi în detrimentul lor.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 07:50
HOROSCOP 5 martie: Atenţie, Venus a intrat în Casa Morţii!

Horoscop 5 martie – BERBEC

Convingerile si rezistenta ta la schimbare se vor diminua odata ce vei scapa de unele obligatii. Te vei simti mai liber si mai deschis la noutate, cu atat mai mult cu cat asta va presupune ca ai, intr-un final, mai mult liber pentru tine. Asa ca este ziua ideala ca sa-ti faci planuri cu prietenii, pentru viitorul apropiat. Dar ai grija sa nu-ti incarci programul prea tare. Prea multe activitati sociale te pot readuce in starea de suprasolicitare. Inainte de toate, acorda-ti timp tie!

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 3-9 martie. Află ce spun astrele!

Horoscop 5 martie – TAUR

Taurii se vor simti plin de energie si vor avea spor in activitatile de munca, datorita planetei Venus care le traverseaza Casa 10, cea a Realizarilor si Carierei. Insa, acest lucru ar putea sa aduca tensiuni in viata amoroasa, caci le va fi greu sa-si imparta timpul astfel incat sa-si indeplineasca si responsabilitatile de serviciu, si nevoile in relatia de cuplu. Taurii ar trebui sa tina cont de faptul ca realizarile profesionale nu inseamna mai nimic daca nu sunt impliniti si emotional!

Horoscop 5 martie – GEMENI

Gemenii vor fi luati prin surprindere de toate schimbarile care au loc pe fondul conjunctiei intre Mercur si Uranus. Nivelul tau de interes creste si devii din ce in ce mai nerabdator. Mai mult, incepi sa-ti pierzi chiar rabdarea caci unele obiective, planuri, perspective se tot lasa asteptate. Esti avid sa-ti extinzi orizontul pe plan profesional, dar si personal. Nu fi impulsiv si nu forta lucrurile.

Vezi şi Horoscop. Cumpenele tale în luna martie, pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 5 martie – RAC

Ziua de miercuri iti va aduce neliniste, mai ales pe plan emotional. Te simt fragil si surmenat si incerci sa-ti recapeti puterile. Pentru a nu te lasa doborat, cauta sa te detasezi de probleme. Asa cum au fost acolo si ieri, vor fi si maine. Asadar, mai da-le uitarii. Pe plan amoros, incearca sa nu lasi stresul sa-ti afecteze relatia de cuplu. Risti sa manifesti si posesivitate din cauza prezentei lui Venus in Casa 8, a Mortii si a Regenerarii, care influenteaza puternic transformarile profunde in viata unui om, precum si natura lui sexuala. Secretul pentru a trece bine peste toate este sa respiri adanc si sa te detasezi de tot.

Citeşte şi HOROSCOP: Sex-appeal în funcţie de zodie. Cum să-l faci să fie înnebunit după tine

Horoscop 5 martie – LEU

Vrei mai mult de la viata ta, dar nu esti inca pregatit sa-ti sacrifici libertatea pentru a-ti atinge obiectivele. Venus trece prin Casa 7 a Colaborarii si Asocierii, fapt care te va determina sa te concentrezi asupra relatilor, pe parcursul intregii luni martie. Desi iti este usor sa fii in centrul atentiei, la un moment dat risti sa te simti sufocat de prea multa atentie si sa consideri ca ti se fura intimitatea, timpul si spatiul personal. Tine minte ca orice compromis are si parti negative. Pana una alta, nu trebuie sa sacrifici ceva esential pentru ceva care nu dureaza, care nu-ti garanteaza implinire emotionala.

Horoscop 5 martie – FECIOARA

Ai de luat niste decizii, dar s-ar putea sa te prinza ziua de miercuri cu fundul intre doua luntre. In loc sa te gandesti si rasgandesti cu privire la care este decizia care te va ajuta strict pe tine, alege-o pe cea care va aduce beneficii si altor persoane. Ajuta pe cineva si te vei simti cu adevarat mandru de decizia luata.

Citeste continuarea pe lyla.ro.