HOROSCOP SEX: Poziţia Kama Sutra pe care trebuie să o încerci în funcţie de zodia ta

Descoperă trucurile care te duc pe culmile extazului. Află care este poziţia Kama Sutra ideală pentru tine, în funcţie de zodie.

24 nov. 2014, 19:12
HOROSCOP SEX: Poziţia Kama Sutra pe care trebuie să o încerci în funcţie de zodia ta

Capricorn

Poziţia lotus este ideală pentru nativii din zodia capricornului. Este dificil de pus în practică, dar pentru că ţie îţi plac la nebunie provocările, te stimulează din toate punctele de vedere.

Vărsător

Poziţia suspendată se potriveşte perfect nativilor din vărsător, care sunt firi nonconformiste şi rebele. Trebuie să ai o condiţie fizică de invidiat, dar tu poţi face orice pentru a te simţi cu adevărat în al nouălea cer, dar şi pentru a încerca ceva altfel.

CITESTE SI: Poziţii fierbinţi pe care să le încerci în weekend

Peşti

O partidă de amor în picioare, sub duş, este alegerea ideală pentru nativii din zodia peştilor. Apa care se va prelinge pe trupul tău îţi va spori cu siguranţă plăcerea!

Berbec

O astfel de poziţie este perfectă pentru sălbaticii nativi din zodia berbecului, care nu se tem să încerce mereu ceva nou, neobişnuit şi chiar nebunesc!

Taur

Îmbrăţişarea laptelui şi a apei este poziţia kama sutra care se potriveşte ca o mănuşă nativilor din zodia taurului. Senzualitatea este la cote înalte, iar mişcările lascive sunt punctul forte al acestor nativi.

Gemeni

Poziţia kama sutra numită „larg deschisă” este alegerea ideală pentru nativii din gemeni. Este comodă şi îi oferă iubitului tău un „peisaj” absolut senzaţional.

Citeste mai mult pe eva.ro


loading...