HOROSCOP 2019. ŞAPTE astrologi îşi spun cum începe anul pentru tine. Ce zodii vor avea noroc cu carul, pentru cine se anunţă coşmarul

Mariana Cojocaru, Camelia Pătrășcanu, Urania şi Mihai Voropchievici au realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. La ce concluzie au ajuns CEI ŞAPTE ASTROLOGI celebri ai României. Iată ce anunță astrele pentru 2019.

RomaniaTV.net
31 dec. 2018, 07:59
HOROSCOP 2019. ŞAPTE astrologi îşi spun cum începe anul pentru tine. Ce zodii vor avea noroc cu carul, pentru cine se anunţă coşmarul

Horoscop Mariana Cojocaru 2019 

Berbec– Patronul vostru astral Marte este în conjuncție cu Kiron în Pești în săptămâna care urmează, pe astrograma generală, nu pe cea personala. Cum Kiron este lecția de viață, e clar că trebuie să fiți cumpătați atunci cand mergeți la shopping. 

Investiți și în sănătate, deoarece Kiron este Centaur vindecător. Cu Venus în Scorpion veți primi daruri de suflet. Că suflețele nu dorm, sunt pe fază. 

Taur– Pentru voi Venus din Scorpion este susținătorul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor. Conjuncția Marte-Kiron vă readuce în prim-plan relația cu prietenii adevărați, de suflet. Aveți nevoie de ajutorul acestora. 

Este un umăr pe care puteți să vă așezați capul la nevoie. Deoarece…prietenul(prietenii) la nevoie se cunoaște! Sănătatea este foarte important, de aceea evitați băuturile reci și frigul în exces.

Pentru Lei, anul 2019 este anul căsătoriilor, nativii din această zodie vor trece pe la altar anul viitor. Săgetătorul trebuie să fie atent la bani, an dificil, este karma negativă în sectorul financiar. Doar cei care sunt foarte chibzuiţi pot să mai salveze din pierderi. 

Capricornii şi Racii vor avea un an delicat, al extremelor, unii pot fi îngenunchiaţi în acest an, Vărsătorii primesc un plus de charsimă şi de senzualitate de la Lilith multe luni din an. Atenţie să nu vi se spargă casa, de unde vindeţi şi cumpăraţi. 

Mai multe detalii aici

HOROSCOP MINERVA: Ce zodii vor avea zile negre de Anul Nou şi ce îi aşteaptă pe nativi în 2019

Pentru semnele de Foc – Berbec, Leu şi Săgetator

2019 va fii perfect pentru semnele de foc, care vor avea timp suficient pentru hobby-urile lor. Activitățile sociale sunt pe primul loc și, deși pot apărea unele conflicte legate de natura lor pasională, ele se vor rezolva rapid. 

2019 poate duce la descoperirea unor noi hobby-uri, dacă sunteți născuți într-un semn zodiacal de foc. 

În timp ce Leul și Săgetătorul par să meargă pe o cale ascendentă și plină de succes, Berbecul s-ar putea confrunta cu unele dificultăți datorită firii lor impulsive. Sfatul pentru aceşti nativi este să o ia mai încet și să nu mai încerce să facă totul singuri.

Pentru semnele de Pământ -Taur, Fecioară și Capricorn

Pentru semnele zodiacale de Pământ, anul 2019 va fi un an de succes, mai ales profesional. Aceste semne zodiacale sunt foarte bune la ceea ce fac, dar acum vor întâlni noi oportunități și este foarte recomandat să nu le piardă. Semnul de pământ favorit în 2019 este Fecioara, care pare să aibă câteva momente de strălucire extraordinară la lucru și, din punct de vedere profesional, totul să le meargă cu adevărat minunat.

Pentru semnle de Aer – Gemeni, Balanţă şi Vărsător

Semnele zodiacale de Aer se vor simți mai confortabil în circumstanțele pe care le aduce anul 2019.

Pentru ele, înseamnă să iasă din zona de confort și ocaziile pentru a face asta vor fi nenumărate. Dintre cele trei semne de Aer, Balanţa va fi favorita stelelor, pentru că în 2019 acești nativi vor deveni mai încrezători, vor obține unele poziţii administrative, un lucru extrem de util pentru un semn zodiacal care, în general, are dificultăți când vine vorba de organizare.

Pentru semnele de Apă – Rac, Scorpion și Peşti

În cele din urmă, sensibilitatea semnelor de apă le va aduce de astă dată succes, mai degrabă, decât suferință. 

În 2019, acestea vor arată o atitudine excelentă în ce priveşte empatia. Instinctul va fi baza oricărui succes în 2019. Luna martie va fi deosebit de norocoasă pentru Peşti, deoarece ar putea pune bazele unei afaceri cu aceasta lună.

2019 va fi un an mai liniștit decât 2018 pentru Scorpion, care va atinge echilibrul emoțional și va înceta să ia decizii impulsive. Conflictele se vor diminua considerabil, iar armonia se va instala în familia lor dacă vor depune un pic de efort pentru asta.

Mai multe aici

HOROSCOP OANA HANGANU: Cum întâmpină fiecare zodie Anul Nou, ce să porţi ca să ai noroc

Berbecii vor avea o „agendă încărcată” pentru că Luna se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor. Deci, vor avea multe invitaţii de onorat sau vor fi gazde excelente pentru o mulţime de prieteni. Bijuteriile norocoase pentru Berbeci în noaptea de Revelion sunt cele cu rubin şi citrin.

Taurii se vor gândi la bani şi în noaptea de An Nou, iar dacă printre invitaţi se vor afla persoane cu care ar putea pune la cale o afacere profitabilă, nu vor ezita să deschidă subiectul.

Bijuteriile norocoase pentru Tauri în noaptea de Revelion sunt cele cu agate verzi şi diamante.

Gemenii se vor afla în centrul atenţiei şi vor fi sufletul petrecerii de An Nou. Vor sta de vorbă cu toată lumea, vor fi campioni pe ringul de dans dar vor găsi timp şi pentru sms-uri şi email-uri.

Bijuteriile norocoase pentru Gemeni în noaptea de Revelion sunt cele cu ochi de tigru şi ametrin.

Racii vor fi mai romantici decât de obicei și, dacă nu vor alege un Revelion liniștit, în confortul de acasă, o vor face doar pentru a nu-și supăra partenerul sau copiii.

Bijuteriile norocoase pentru Raci în noaptea de Revelion sunt cele din argint sau perlele.

Leii vor fi gazde perfecte sau oaspeți de seamă, dar, indiferent de situație, îi vor copleși pe cei din jur cu daruri sau vor impresiona pe toată lumea cu look-ul perfect sau cu „vestimentația” aleasă.

Bijuteriile norocoase pentru Lei în noaptea de Revelion sunt cele din aur și cele cu piatra Soarelui.

Citeste mai mult pe http://www.romaniatv.net/

Horoscop Camelia Pătrășcanu 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

HOROSCOP BERBEC: Berbecii trec foarte bine în anul următor, se bazează pe comoditățile și serviciile altora. Însă, de la 1 ianurie, Marte în semn și ușor-ușor îți va face simțită prezența mai ales în zilele de joi și vineri, când au idei și pot să planifice ce își doresc să facă pentru următorul an.

HOROSCOP TAUR: Taurii pun accent la început de an pe relație și bine ar fi să se armonizeze cu toată lumea și să nu treacă în 2019 cu supărări sau resentimente. Poate un mail, o scrisoare, un telefon, înainte de a se termina 2018 i-ar ajuta.

HOROSCOP GEMENI: Au tot felul de lucruri de făcut chiar și în ultima zi a anului. Se gândesc și la sănătatea lor, așa că nu vor exagera cu nimic în noaptea de Revelion. Oricum, ar fi mai bine pentru ei să procedeze cu moderație.

HOROSCOP RAC: Sunt plini de gânduri bune, luni și marți în special, așa că trecerea în noul an se face sub semnul pasiunii și iubirii. Dar, sunt în același timp și dornici să-și satisfacă micile lor capricii. Citește continuarea AICI.

Horoscop săptămânal Urania 29 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019. Marte va intra în zodia Berbecului

Horoscop Urania BERBEC. Între 29 și 31 decembrie, în zori, provocări parteneriale care îl vor obliga pe nativi să facă un efort de diplomație, de politețe și de abilitate. Între 31 decembrie, după ora 03:23′, și 2 ianuarie 2019, dimineața, preocupări legate de un potențial câștig material sau bănesc pe care Berbecii îl văd amenințat de manevrele incorecte ale unor persoane ce vânează, la rândul lor, același câștig.

Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în domiciliu, și le va da nativilor multă energie, determinare, ambiție, curaj și capacitate de a reacționa rapid, de a se mobiliza, de la o clipă la alta, în vederea rezolvării chestiunilor cu care se confruntă în viața de fiecare zi.

În paralel, îi poate face, până la jumătatea lunii februarie, mai imperativi dar și mai dificili în relațiile parteneriale din cauza unei accentuate tendințe de a-și manifesta personalitatea, dorințele, interesele sau viziunea lor despre căsătorie, relații conjugale, afaceri, dușmănie, etc.

Horoscop Urania TAUR. Între 29 și 31 decembrie, în zori, etapă confortabilă pentru sănătate prin capacitatea de a se echilibra destul de repede, mai ales dacă, în urma unor excese (activitate profesională, muncă în gospodărie), organismul lor se va simți obosit.

Între 31 decembrie, după ora 03:23′, și 2 ianuarie 2019, dimineața,unele relații parteneriale vor evolua anevoios: în căsnicie va fi vorba de gelozie și individualism iar în relațiile de afaceri, de tendințele egoiste sau incorecte ale unor persoane care încearcă să profite de ei. Citește continuarea AICI.

HOROSCOP 2019 CRISTINA DEMETRESCU. Totul despre dragoste, bani, carieră, sănătate. 

Marte este ca o sabie, poate chiar un intreg arsenal de lupta, atunci cand traverseaza teren propice si nicio alta zodie in afara de voi si Scorpion, poate doar Capricorn, nu reuseste sa manevreze atat de iscusit si constructiv ceea ce aceasta planeta daruieste, obosita dupa un drum anevoios prin 2018, in care a retrogradat, scrie astrostar.ro. In 2018, Marte a parcurs doar 5 zodii, plecand din Scorpion, deci tot din domiciliu, avantajandu-i pe acestia anul trecut. Anul acesta, intrand in Berbec la 4:20 am, va avantaja pe toata lumea, pentru ca este ca un START, de bun augur, ajungand sa parcurga pana in decembrie 8 zodii, inchizand tot in domiciliu, la loc in Scorpion.

Raspunsul corect este ca la fiecare Berbec in parte, alegerile se fac in functie de varsta si de ceea ce va lipseste. Evident ca o femeie care pana la 38 de ani nu a facut decat sa munceasca si sa conduca firme, nu s-a maritat, nu are un copil, desi isi doreste, a venit timpul sa se ocupe de viata privata. Acel apogeu poate insemna si o croaziera profesionala, in care va puteti permite luxul sa inghetati la un nivel satisfacator, prioritatile carieristice, pana la momentul in care aduceti pe lume un copil, pentru ca peste un an sau doi sa va reluati misiunea de unde ati lasat-o, fara probleme.

Mai multe detalii aici

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI. Cine are un an fantastic, cine dă de necaz. Previziunile runelor pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI Berbec

Este un an cu multe schimbări majore și schimbările astea pot veni sau surveni de la o zi la alta. Este un an în care Berbecii trebuie să stea bine ancorați, bine pregătiți și cu urechile ciulite. Pentru că aceste lucruri care vin asupra lor nu trebuie să treacă. E un fel de oportunism și Berbecii știu să se planteze exact acolo unde sunt oportunități, dar anul viitor e un an cu foarte multe oportunități, iar toate schimbările astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. Schimbările vin din toate planurile. Un an cu mari schimbări pentru Berbeci.

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI Taur

Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai liniștit așa, anul viitor va tinde să forțeze șansa, norocul, să vrea poate mai repede, pentru că a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de încercare de multe ori, iar acum runa îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă răbdare anul viitor, pentru că toate lucrurile benefice și surprizele plăcute vin la oamenii care știu să aștepte. Cu alte cuvinte, festina lente. Grăbiți-vă încet și aveți răbdare, pentru că toate lucrurile vor veni dar nu când vreți voi, la momentul respectiv. Nu e bine pentru că a-ți putea strica echilibrul ăsta care vi se oferă din Univers. Ele vin exact atunci când trebuie.

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI Gemeni

Este un an extraordinar de benefic, cu multe opțiuni, dar două din opțiunile de bază pentru anul viitor, și aici doresc cam de mult treaba asta și abia la anul se împlinesc o parte din ele. A se muta din casă, a-și construi o casă. Sunt cei care trăiesc într-o familie mai mare, cu socrii sau cu părinții. Este anul când ei își pot cumpăra o locuință, dar la fel de bine este anul când pot opta pentru o schimbare de job mai bună, pentru că opțiuni vor fi fantastic de multe anul viitor și cum ei sunt foarte buni în comunicare vor excela în a comunica, a căuta ceva care să-i atragă, să fie pe domeniul lor. O schimbare de serviciu foarte benefică, cu toate acestea fiind o zodie dublă și enunțul runei este tot la dublu: Veți acționa foarte favorabil într-una din cele două situații pe care le veți avea la îndemână. Ori mutarea din casă, ori schimbarea de serviciu. Dacă schimbarea de serviciu este mai benefică și cu partea financiară mai mare, atunci e cu bătaie dublă. Pentru că având mai mulți bani își pot cumpăra o locuință mult mai repede.

HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI Rac 

Sunt tot anul în așteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante și acestea vin periodic. Este un an totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiți pregătiți să întâmpinați aceste schimbări și luați-le pe acelea care sunt mai benefice și amplificați-le.

Citeste mai mult pe RTV.NET: