Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească

Începând de pe 17 iulie şi până pe 26 august, avem perseidele sau ploaia de meteori. Astrologul Mariana Cojocaru spune că această perioadă este una de bun augur, în care orice dorinţă ne punem se împlineşte.

11 iul. 2022, 23:23
Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească

Horoscopul perseidelor Mariana Cojocaru. Astrologul precizează că, deşi perioada perseidelor se întinde din 17 iulie până pe 26 august, există un maximum în perioada 11-14 august, când dorinţele au cele mai mari şanse să se împlinească. În astfel de perioade este important ca toţi să gândim pozitiv, constructiv. Totodată, astrologul subliniază faptul că dorinţele noastre sunt centrate şi în funcţie de horoscop.

Dacă pe astrograma ta natală ai blocaje, îţi pui dorinţa degeaba. Trebuie să ştii unde eşti susţinut pe astrograma ta„, a spus Mariana Cojocaru în emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

BERBEC

Poate să îşi pună dorinţe în zona casei şi familiei.

TAUR

Taurii pot să-şi pună dorinţe pe zona dragostei, pot să aibă parte de o iubire adevărată.

GEMENI

Steaua lor norocoasă vine pe zona carierei, businessului, pe un nou început. Ei au încheiat nişte cicluri şi se gândesc să facă nişte schimbări. Pot să deschidă uşi bune pe carieră. Gemenii încă îşi mai ling rănile din ultimii doi ani de zile.

RAC

Deschideţi bine ochii atunci când alegeţi în dragoste. Trebuie să ţină cont de compatibilităţi, de întâlniri karmice, de întâlniri care pot să nu fie karmice. Mare, mare grijă să nu vă lăsaţi păcăliţi.

LEU

Steaua voastră călăuzitoare vine în zona prietenilor. Un prieten ar putea să fie cu ochii pe voi. În dragoste, este nevoie de foarte multă cumpătare. Într-o astfel de perioadă, să se gândească bine, să deschidă ochii pentru că norocul nu le sare în traistă.

Citeste si Care este luna norocoasa a fiecarei zodii. Cine are parte de multe bucurii in iulie

FECIOARA

Să se gândească de două ori înainte de a alege pentru că este o zodie dublă: poate fi nehotărâtă când îşi pune dorinţe pe pleiade. Trebuie să îţi pui o singură dorinţă. Fecioarele, care, în general, sunt foarte hotărâte cel mai bine este să se centreze pe zona sănătăţii, pe zona care ţine de purificare, de relaxare, de reconectare cu energia pozitivă a Universului.

BALANŢA

Trebuie să se gândească dacă îşi doresc o iubire de o vară sau una de o seară. Dacă nu stau să analizeze ce tip de iubire îşi doresc, se pot trezi la finalul perioadei că pot ieşi în pierdere. În momentul în care eşti în căutarea a ceva, este bine să îţi analizezi foarte riguros ce tip de dorinţă îţi pui, unele pot fi pe zona sentimentală, altele pot fi doar simple aventuri sau focuri de paie.

SCORPION

Dorinţa lor de iubire este mult mai profundă acum pe pleiade. Poate să arate o faţă, poate fi foarte tăcut, dar în adâncul fiinţei să îşi dorească cu totul altceva. Poţi să alegi în realitate ceva care să ţi se pară spectaculos, dar în adâncul fiinţei tale să tânjeşti după ceva care ţine fie de mister, fie de vieţi anterioare, fie de regăsirea unui suflet pereche. Nu toate iubirile sunt utopice.

SĂGETĂTOR

Trebuie să găsească coiful lui Hades pentru a putea să-şi întâlnească sufletul pereche. Important este să ajungă la sâmburele de adevăr. Persoana de care te îndrăgosteşti ar fi bine să fie după tiparul tău.

CAPRICORN

Are gânduri mari pentru că acum pe pleiade se spune că dragostea poate să fie ori cu picioare lungi, ori cu picioare scurte! Atenţie să nu vă păcăliţi, să nu suferiţi voi şi nici să-i faceţi pe alţii să sufere.

VĂRSĂTOR

Vor fi semne peste tot care să le arate dacă sunt iubiţi de Univers, de cineva foarte important sau îşi găsesc pe cineva foarte profund.

PEŞTI

Atunci când pică o steluţă şi stai sub cerul înstelat trebuie să-ţi pui o dorinţă. Peştii au o capacitate specială de a se conecta cu astfel de informaţii şi de energii, au un fel de al şaselea simţ.

Citeste si Horoscop august 2022, pentru toate zodiile. Taurii de mai au probleme cu banii, Capricornii de ianuarie ar trebui să evite vacanţele