IMAGINI DRAMATICE. Un băieţel de doi ani îşi convinge tatăl să nu se SINUCIDĂ FOTO

Un incident dramatic a avut loc în China, după ce un tată a vrut să se sinucidă, însă a fost convins de fiul să de doar doi ani să nu recurgă la acest gest.

27 mart. 2015, 17:14

Rao Ni, de 39 de ani, din provincia Lingao, nu îşi mai primise salariul de un an şi, disperat că nu avea cum să-şi plătească chiria, a vrut să se sinucidă prin aruncarea de pe un pod, potrivit Metro.

Citeşte şi Un TÂNĂR a încercat să se OMOARE chiar în ZIUA NUNŢII: Nu am găsit altă cale în afară de sinucidere FOTO

Cu toate acestea, trecătorii şi-au dat seama de intenţia bărbatului şi au anunţat poliţia. În timp ce autorităţile l-au ţinut de vorbă, la faţă locului au ajuns soţia şi băieţelul în vârstă de 2 ani. Într-un final, după o discuţie emoţionantă, copilul a reuşit să îşi facă tatăl să renunţe la gândurile negre.

Este greu de spus dacă băieţelul şi-a dat seama ce se întâmplă, dar şi-a auzit probabil părinţii discutând ore întregi şi şi-a dat seama că sunt supăraţi, aşa că a început şi el să plângă. A început să-şi strige tatăl, apoi s-au îmbrăţişat„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Citeşte şi Gest ŞOCANT al unui tată: S-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul trei, după o ceartă cu soţia

Ulterior s-a aflat că bărbatul lucra în construcţii, însă la negru, alături de alţi 40 de muncitori, având doar promisiunea că la un moment dat, îşi vor primi banii. El va primi consiliere psihologică privind tentativa sa de sinucidere.