INCREDIBIL. Şi-a VIOLAT mama în repetate rânduri, apoi le-a spus anchetatorilor că femeia i-a cerut

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis trimiterea în judecata a lui Constantin Luca, de 33 ani, pentru comiterea infracţiunii de viol şi incest. Procurorii îl acuză că în anii 2008 - 2009 şi-a violat mama în repetate rânduri. La audieri, bărbatul a declarat că mama lui, de 69 ani, îl rugă să întreţina relaţii sexuale cu ea, iar el accepta. Culmea este că bătrâna, pentru a-şi salva fiul de puşcărie, a venit şi ea la Parchet şi le-a spus anchetatorilor că a fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu fiul ei.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 12:48
INCREDIBIL. Şi-a VIOLAT mama în repetate rânduri, apoi le-a spus anchetatorilor că femeia i-a cerut

Pe data de 4 octombrie 2009, bătrâna a mers la poliţie şi l-a reclamat pe fiul ei că începând cu ora 10.00 dimineaţa, a bătut-o şi a abuzat-o sexual în mod repetat până in jurul orei 17.00, scrie bzi.ro.

„Profitând de plecarea acestuia, desi o amenintase cu bataia si cu moartea daca va parasi domiciliul si va discuta cu cineva, victima a iesit din casa, mergând la vecina sa, P. A., si spunându-i ce s-a întâmplat. În aceeasi zi, partea vatamata a discutat si cu sora sa, ambele sfatuind-o sa anunte politia cu privire la comportamentul fiului sau”, au precizat anchetatorii.

In anul 1999, Constantin Luca a fost condamnat la sapte ani de închisoare pentru furt calificat, incest si viol in forma continuată. In acel dosar, anchetatorii au retinut ca si-a abuzat sexual mama in repetate randuri.

„Dupa punerea în libertate, în data de 27.12.2006, Luca Costica a revenit la domiciliul din satul si comuna Tansa, locuind împreuna cu mama sa, Luca Maria. La scurt timp, învinuitul a reluat comportamentul abuziv fata de mama sa, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Astfel, profitând de vârsta înaintata a mamei sale, ea neavând capacitatea fizica de a i se opune, de faptul ca locuiesc singuri, într-o zona izolata, si pe fondul consumului de bauturi alcoolice, a abuzat-o sexual pe mama sa. Acest lucru s-a petrecut în mod constant, din momentul punerii în libertate a învinuitului, din probele administrate stabilindu-se, cu certitudine, doua acte materiale, respectiv în datele de 19.09.2009 si pe data de 04.10.2009”, se arata in rechizitoriul trimis pe masa instantei de judecata.

De fiecare data cand isi abuza sexual mama, barbatul se afla in stare de ebrietate. „Fiind audiat, învinuitul recunoaste ca, de la momentul punerii în libertate dupa executarea pedepsei cu închisoarea la care a fost condamnat în anul 1999, a întretinut relatii sexuale cu mama sa, în mod repetat. Învinuitul sustine însa ca acest lucru s-a petrecut cu acordul mamei sale, uneori, chiar la solicitarea acesteia”, au mai precizat oamenii legii.