INTERVIU fără inhibiţii. „Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat”. Elena îţi dezvăluie toate secretele

Elena Cucicovschi nu se teme deloc să vorbească despre subiecte considerate tabu şi să dezvăluie secretele ce pot face o femeie irezistibilă.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 10:33
INTERVIU fără inhibiţii. „Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat”. Elena îţi dezvăluie toate secretele

Psiholog, Trainer în Feminitate şi Instructor Certificat pe Muşchii Intimi şi Sexualitate, Elena este consilier pe teme de feminitate din România, scrie One.ro. Elena debordează de carismă, eleganţă şi crede în armele femeilor din zilele noastre. Am vorbit cu ea despre picanterii şi feminitate pentru a ne dezvălui cât mai multe despre arta de a fi femeie.

Care este secretul unui flirt reuşit?

Flirtul, în primul rând, este cea mai puternică armă a femeii. Când o femeie ştie să flirteze, ea îşi aşterne lumea la picioare. Ea începe să deţină controlul, să aleagă, în loc să fie aleasă, să îşi îndeplinească dorinţele, să înveţe să se pună în valoare, să ofere şi să primească plăcere, să facă schimb de energie şi emoţii, şi să se încarce din această descătuşare de vibraţii energetice. Flirtul, deşi este privit adesea ca un subiect tabu, nu trebuie confundat cu disponibilitatea, cu vulnerabilitatea sau accesibilitatea gratuită. Din păcate, unii dintre oameni încă mai trăiesc cu prejudecata că o femeie care flirtează este o femeie uşoară. Atunci când ea deţine arta flirtului şi o face aşa cum vom învăţa noi, aceasta va fi o artistă a seducţiei, nicidecum o femeie uşoară sau disponibilă. Pe vremuri, seducţia putea dura de la cinci zile, la cinci ani. Femeile ştiau cum să menţină interesul bărbatului viu, încât şi după ce plecau la război, aceştia rămâneau îndrăgostiţi, iar primul lucru pe care îl făceau când reveneau acasă era să căsătorească.

Există o metodă prin care femeile pot atinge orgasmul garantat?

Da. Absolut orice femeie poate atinge orgasmul, garantat. Este nevoie de auto-cunoaştere şi exerciţiu prin anumite tehnici. Dar, cel mai important lucru este relaxarea şi detensionarea corpului, eliminarea blocajelor. Din păcate, astăzi, femeile din societatea contemporană accesează mai mult energia mentală decât pe cea sexuală şi emoţională. Tocmai din acest motiv este nevoie să coborâm din cap în corp. Acest lucru îl putem face prin masaj, SPA, yoga, tehnici şi practici energetice feminine. Femeia care ştie să se relaxeze în totalitate, să deconecteze capul, poate atinge orgasmul, garantat. Şi niciodată nu este prea târziu să începi să îţi educi corpul pentru a primi şi oferi plăcere. La training-urile noastre vin şi femei tinere, dar şi în floarea vârstei, vin femei aflate la începutul relaţiilor, şi femei cu ani buni de căsnicie şi copiii deja mari… Aceste femei au înţeles că plăcerea sexuală oferită de orgasm nu este doar o reacţie a corpului pentru câteva secunde, ci dimpotrivă, implicaţiile orgasmului sunt incredibil de mari pe toate planurile vieţii – de la armonia cu sine şi cu partenerul, la schimbul benefic de energie între parteneri, la succesul în carieră, la abundenţa financiară, la statutul în societate ş.a.m.d.

Continuarea interviului AICI.


loading...