IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut! „Prin suferinţă am slăbit!”

Rita Mureșan a fost unul dintre cele mai apreciate manechine din România şi primul care a defilat pe un podium în afara ţării, pentru ca, ulterior, să devină şi un designer de succes. Vedeta s-a confruntat în ultimii ani cu probleme de greutate, dar acum a găsit modalitatea de arăta, din nou, impecabil.

13 iul. 2022, 08:54
IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut! „Prin suferinţă am slăbit!”
IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut!

IREAL! Cât a putut să slăbească Rita Mureşan! Vedeta a surprins pe toată lumea la Transilvania Fashion Festival, unde s-a fotografiat la brațul lui Cătălin Botezatu şi a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Rita Mureşan afişează o siluetă de vis, fiind de nerecunoscut faţă de cum arăta acum ceva timp, şi a explicat cum a reuşit să scape de kilogramele în plus: „Prin suferință!”.

Rita Mureşan a încercat din toate puterile, în ultimii ani, să slăbească, iar la un moment dat a făcut chiar și terapie cu îngeri. Din cauza problemelor emoţionale, kilogramele în plus s-au tot acumulat, până la punctul în care vedeta a realizat că sănătatea sa este în pericol! A slăbit peste 20 de kilograme în câteva luni, iar acum ţine un regim alimentar echilibrat şi consumă în mare parte cereale, legume şi fructe. Deşi multă lume a bănuit că şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, vedeta susţine că terapia cu îngeri pe care o urmează şi pe care o promovează în seminarii i-a dat ambiţie să urmeze o dietă strictă şi eficientă.

Dieta banală cu care Dana Săvuică a slăbit drastic. „Ajunsesem la măsura XL!”

„Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze… Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, în țări precum Brazilia, Peru India”, a dezvăluit Rita Mureşan. Vedeta a mai dezvăluit că nu apelează la proceduri estetice. „Eu am spus tot timpul că am 23 de ani. Nu am apelat la intervenții, botox. Îmi place să ies și nemachiată din casă, iar când mă machiez, nu folosesc fond de ten, doar puțin ruj și rimel, iar atunci când pun machiaj o face Mirela Vescan, cel mai bun make-up artist din România, însă pentru evenimente speciale”, a dclarat Rita Mureşan.

Dieta Elenei Gheorghe! Artista a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină la 50 de kilograme: „Asta fac imediat ce mă trezesc”

Rita Mureșan are două fiice din căsătoria cu omul de afaceri Nelu Mureşan, Gloria (22 de ani) și Rebeca (25 de ani), care s-au stabilit la mii de kilometri de casă, în Thailanda, respectiv SUA. În toamna anului trecut, când a împlinit 49 de ani, a fost nevoită să sărbătorească fără acestea. „Am primit multe urări frumoase, chair am fost impresionată. Mulți dintre fani mi au făcut și poze frumoase. Îmi doresc ca fim toți sănătoși ca asta e tot ce contează. Rebeca este în America, iar cealaltă este tot plecată, dar am stat cu tatăl meu care mi-a făcut o surpriză”, a declarat Rita Mureșan.