Irina Fodor, momente dificile în America Express. Ce a pățit prezentatoarea TV în Mexic

Irina Fodor s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate în Mexic, acolo unde se află pentru a prezenta noul sezon "America Express" de la Antena 1.

07 iun. 2022, 17:42
Irina Fodor, momente dificile în America Express. Ce a pățit prezentatoarea TV în Mexic
Irina Fodor, momente dificile în America Express

Irina Fodor, momente dificile în America Express. Din păcate, soția lui Răzvan Fodor a avut parte și de ceva ghinion în primele zile de la filmări. Vedeta a trecut prin momente grele, provocate de căldura puternică din Mexic.

Irina Fodor și-a încântat fanii cu numeroase fotografii superbe de pe străzile mexicane, dar le-a transmis fanilor virtuali că soarele necruțător din Mexic i-a dat bătăi de cap şi a dezvoltat o alergie solară, deși a folosit o cremă cu protecţie ridicată. „Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a dezvăluit Irina Fodor.

Când începe sezonul 4 al Survivor România. Veste excelentă pentru fanii show-ului

Vedeta a povestit şi cât de mult au cucerit-o localnicii: „Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă. Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume”.

Irina Fodor va prezenta America Express. Motivul pentru care nu a fost aleasă Gina Pistol