Jill Biden, soția președintelui SUA, a fost operată. Ce diagnostic i-au pus medicii

Panică în familia Biden. Jill, soția președintelui SUA, a fost primit un diagnostic sever din partea medicilor. 

12 ian. 2023, 14:27
Jill Biden, soția președintelui SUA, a fost operată. Ce diagnostic i-au pus medicii

Jill Biden (71 de ani), Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a suferit o intervenție chirurgicală, prin care medicii i-au îndepărtat două leziuni canceroase: una, de deasupra ochiului drept și cealaltă, din zona pieptului, a transmis miercuri Casa Albă.

De asemenea, o a treia leziune, de pe pleoapa stângă, se află în curs de examinare, a mai precizat sursa citată.

Kevin O’Connor este unul dintre medicii Familiei Biden, respectiv cel care a realizat intervenția pentru Prima Doamnă a Americii. Potrivit specialistului, soția președintelui a fost diagnosticată cu carcinom bazocelular.

În urma intervenției, medicul a declarat că Jill Biden „prezintă unele umflături faciale şi echimoze, dar are un moral bun şi se simte bine”.

Medicii au descoperit leziunea în timpul unui screening de rutină pentru depistarea cancerului de piele.

Operația „Mohs” a fost efectuată La Walter Reed National Military Medical Center din Bethesda, Maryland. Soţii Biden au ajuns la centrul medical cu un elicopter de la Casa Albă, în jurul orei 8 dimineaţa.

În 2021, Jill Biden a mai suferit o operație „obișnuită”, însă Casa Albă nu a oferit informații suplimentare.

 

Starea de sănătate a lui Joe Biden, din ce în ce mai îngrijorătoare

 

Între timp, îngrijorările cu privire la starea de sănătate a lui Joe Biden continuă. În ultimele luni, Joe Biden a făcut mai multe declarații halucinante. În Colorado, Biden a declarat că fiul său, Beau Biden, ar fi decedat în Irak, deși a fost răpus de o boală incurabilă.

O altă situație ciudată s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când Biden s-a pierdut pe scenă. Zeci de gafe majore a comis președintele Joe Biden în discursurile sale publice, o situație fără precedent în istoria SUA.

De asemenea, de la preluarea mandatului, Joe Biden a fost surprins în repetate rânduri cu fițuici pe care avea notate indicațiile și în ipostaze stinghere la evenimentele publice, unde era izolat complet de oficialii marilor state occidentale.