Joe Biden a amuzat tot internetul! Liderul SUA a căzut de trei ori în câteva secunde, în timp ce urca spre Air Force One

Președintele SUA, Joe Biden, a fost protagonistul unei scene care a stârnit hohote de râs printre internauți.

19 mart. 2021, 19:42
Joe Biden a amuzat tot internetul! Liderul SUA a căzut de trei ori în câteva secunde, în timp ce urca spre Air Force One

Președintele SUA, Joe Biden, a fost protagonistul unei scene care a stârnit hohote de râs printre internauți.

Joe Biden s-a împiedicat, vineri, de trei ori, în timp ce încerca să urce scările spre avionul prezidențial cu care zbura spre Atlanta.

La jumătatea scărilor, Biden s-a împiedicat de nu mai puțin de trei ori. A căzut în genunchi și s-a prins cu mâna dreaptă de balustrada metalică.

Când a ajuns la capăt scărilor, preşedintele SUA s-a întors le-a făcut cu mâna privitorilor.

Air Force One a decolat la scurt timp din baza militară Andrews din Washingtonul suburban, potrivit Lavenir. Biden a plecat  să petreacă ziua la Atlanta pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii asiatice americane, devastată de o serie de atacuri.

Potrivit Karine Jean-Pierre, Adjunctul Secretarului de Presă Principal al Casei Albe, Joe Biden este teafăr în urma incidentului de pe scări.

Joe Biden, criticat de Erdogan pentru declarațiile la adresa liderului rus: „Inacceptabile. Domnul Putin a dat un răspuns foarte, foarte inteligent și elegant”

Președintele Turciei, Tayyip Erdogan, a avut o primă reacție vizavi de declarațiile lui Joe Biden despre Vladimir Putin, despre care a spus că este un „criminal”.

Erdogan a declarat că declarațiile făcute de liderul SUA sunt inacceptabile și nepotrivite pentru un președinte american, transmite Reuters.

Într-un interviu difuzat miercuri, Biden a răspuns pozitiv atunci când a fost întrebat dacă îl consideră pe liderul de la Kremlin un criminal. Ulterior, Putin a răpuns că „cine zice, acela e”.

„Declarațiile domnului Biden despre domnul Putin nu sunt potrivite pentru un președinte, iar ca un președinte să iasă public și să facă asemenea declarații contra președintelui unei țări ca Rusia este cu adevărat inacceptabil, nu ceva ce poate fi tolerat”, a spus Erdogan presei, la Istanbul.

”În opinia mea, domnul Putin a făcut ceea ce era necesar prin oferirea unui răspuns foarte, foarte inteligent și elegant”, a adăugat președintele turc.

Citește și Erdogan critică dur declarațiile lui Joe Biden la adresa liderului rus: „Inacceptabile. Domnul Putin a dat un răspuns foarte, foarte inteligent și elegant”

Citește și Joe Biden îl consideră pe Vladimir Putin un „criminal” şi ameninţă: „Veţi vedea curând preţul pe care-l va plăti”