Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit la vârsta de 46 de ani

Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit la vârsta de 46 de ani. Familia lui Jordison a spus că el a murit liniștit, în somn.

28 iul. 2021, 10:34
Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit la vârsta de 46 de ani

Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit. Cauza decesului nu a fost încă dezvăluită, scrie BBC.

Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit

„Moartea lui Joey ne-a lăsat un gol în suflet și ne-a întristat. Cei care l-au cunoscut au înțeles inteligența sa, firea sa blândă, inima uriașă și dragostea lui pentru familie și muzică”, se arată într-un comunicat al familiei. Rudele au precizat că înmormântarea va fi o ceremonie privată, iar presa a fost rugată să respecte această dorință.

Jordison a fost unul dintre membrii originali ai trupei americane rock Slipknot. A pus bazele trupei în 1995, împreună cu percuționistul Shawn Cruhan și basistul Paul Grey. Patru ani mai târziu, grupul heavy metal a lansat un album de debut care i-a adus succesul. Slipknot a ajuns în topul american mainstream și a obținut un Grammy.

Wentworth Miller suferă de o boală teribilă. Startul din Prison Break s-a confesat fanilor la un an de la diagnostic: „A fost un șoc!”

Slipknot a fost cel mai bine cunoscută pentru stilul de muzică agresiv unic și aparițiile scenice. Jordison a făcut parte din Slipknot până în 2013, când ar fi fost concediat. Ulterior, Joey Jordison a dezvăluit că a fost diagnosticat cu mielită transversă, o formă de scleroză multiplă. La scurt timp după ce a părăsit Slipknot, Joey Jordison a format Scar the Martyrn, trupă la care a performat tot ca baterist. Grupul s-a destrămat în 2016, iar apoiJoey  Jordison s-a alăturat trupei Sinsaenum.