Loredana Groza le dă peste nas cârcotaşilor. Artista s-a dezlănţuit la bară VIDEO

Loredana Groza împlinește, în vară, 50 de an, însă se simte ca la 20. Acţiunile şi transformarea vedetei din ultima vreme arată faptul că vârsta este doar un număr pentru ea, în ciuda criticilor pe care le primeşte de la anumiţi fani.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 08:07
Loredana Groza le dă peste nas cârcotaşilor. Artista s-a dezlănţuit la bară VIDEO

Loredana Groza demonstrează că operațiile estetice și orele petrecute în sala de sport au transformat-o total, iar acest lucru este evident în noul ei videoclip, unde ne arată că s-a apucat de un nou sport, dansul la bara de striptease.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Pro TV! Loredana Groza şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va apărea

Îmbrăcată într-un body negru, de latex, cu un decolteu care face senzație, cu ciorapi plasă și o pereche de cizme cu toc uriaș, cântăreaţa se antrenează la modul cel mai serios într-o nouă artă.

Artista a deprins principalele „scheme” ale dansului la bară, reușind, fără un efort vizibil, să se cațere până sus, pe bară, așa cum face o profesionistă.

Dani Oţil şi Loredana Groza, ipostaze intime în direct

Dani Oțil şi Loredana Groza au fost protagoniştii unor scene extrem de intime, în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Prezentatorul a fost filmat cu capul între sânii Loredanei Groza.

Citeşte şi: Loredana Groza a sărbătorit „Ziua Vacii”, în India. Cum a fost filmată alături de bovine: „A doua mamă care ne-a dat lapte”

Răzvan Simion a fost narator, iar actorii au făcut exact cum a spus el. Așa a ajuns Dani Oțil cu capul între sânii Loredanei Groza, care i-a fost „amantă” în această scenetă, în timp ce Ramona Olaru i-a fost „soție”.

Loredana Groza l-a mușcat de nas pe Dani Oțil, care a simțit nevoia să spună: „Țin să anunț că urmează să mă însor!”.

Dani Oțil a fost pupat de „soția” Ramona Olaru pe obraz, înainte ca „amanta” Loredana Groza să iasă din… dulap, îmbrăcată în asistentă. (Vezi AICI imaginile)

Citeşte şi: Loredana Groza, o nouă imagine-şoc! Cum s-a lăsat fotografiată de data aceasta FOTO