LOTERIA BONURILOR FISCALE. ANAF verifică bonurile fiscale câştigătoare depuse

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Prima loterie fiscală din România intră într-o nouă etapă. Revendicarea premiilor s-a încheiat, iar în următoarea perioadă, ANAF va verifica bonurile fiscale câştigătoare depuse. Comercianţii care au emis bonurile vor fi verificaţi dacă au înregistrat în contabilitate încasarea banilor. Între timp, Ministerul Finanţelor pregăteşte o schimbare la loteria bonurilor, ca să reducă numărul de câştigători.

14 mai 2015, 07:55
LOTERIA BONURILOR FISCALE. ANAF verifică bonurile fiscale câştigătoare depuse

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Românii care au avut bonuri câştigătoare la loteria fiscală şi-au putut revendica premiile până pe 13 mai. Acum, ANAF are la dispoziţie cel mult 60 de zile pentru a valida bonurile fiscale câştigătoare. Inspectorii cer de la comercianţi care au emis bonuri şi înregistrarea de pe casă. În cazul în care aceasta nu există, comercianţii pot fi amendaţi, iar cei care au avut bon câştigător să fie invalidaţi.

Au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bătaie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale. Astfel, valoarea câștigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu valoarea cuprinsă între 6 și 6,99 lei emis la 7 februarie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Lista premianţilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, care va face şi plata câştigurilor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după validarea bonurilor fiscale de către inspectorii fiscali.

Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbări majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii

Citeşte şi:

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cine este primul câştigător: „Mi-am luat o cafea la benzinărie”

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel mai ghinionist român

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare, va fi o extragere specială de Crăciun