LOTERIA BONURILOR FISCALE. Parlamentul adoptă NOI REGULI pentru câştigători

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Parlamentul adoptă miercuri noile reguli pentru loteria bonurilor! Pentru că la prima ediţie câştigul s-a împărţit la foarte mulţi oameni, iar premiul a devenit derizoriu, următoarea ediţie va avea maximum 100 de câştigători. Din numărul total de bonuri norocoase vor fi extrase 100, astfel încât fiecare să valoreze 10.000 de lei. Schimbările vor fi votate de către deputaţi. Până în acest moment, prima rundă a loteriei speciale a avut peste 18.200 de bonuri câştigătoare.

27 mai 2015, 06:01
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Parlamentul adoptă NOI REGULI pentru câştigători

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Românii care au avut bonuri câştigătoare la loteria fiscală şi-au putut revendica premiile până pe 13 mai. Acum, ANAF are la dispoziţie cel mult 60 de zile pentru a valida bonurile fiscale câştigătoare.Inspectorii cer de la comercianţi care au emis bonuri şi înregistrarea de pe casă. În cazul în care aceasta nu există, comercianţii pot fi amendaţi, iar cei care au avut bon câştigător să fie invalidaţi.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Anunţ de ultima oră: În iunie va fi extragere pentru două luni

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 13 aprilie, a atras 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti (2.348) şi Cluj (1.025), la polul opus situându-se judeţele Călăraşi (113) şi Giurgiu (105). În Vaslui, au fost în jur de 500. Valoarea premiului a ajuns astfel la 54,90 lei, pentru fiecare bon castigator.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Lista premianţilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor, care va face şi plata câştigurilor în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după validarea bonurilor fiscale de către inspectorii fiscali.

Marele premiu de 1 milion de lei oferit în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale va fi împărţit între toţi cei care vor depune bonurile câştigătoare la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbări majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii

Citeşte şi:

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cine este primul câştigător: „Mi-am luat o cafea la benzinărie”

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel mai ghinionist român

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare, va fi o extragere specială de Crăciun