Lovitură TERIBILĂ pentru ION ŢIRIAC. A pierdut un proces important: ce a decis INSTANŢA

Ion Ţiriac, sprijinit de Ilie Năstase şi Simona Halep, dar şi de alte nume mari ale sportului românesc, a dat în judecată BNR la finalul anului 2018. Miliardarul a cerut reincluderea în circuitul sportiv a Arenelor BNR.

01 feb. 2019, 09:28
Lovitură TERIBILĂ pentru ION ŢIRIAC. A pierdut un proces important: ce a decis INSTANŢA

Tribunalul Bucureşti a respins cererea ca fiind lipsită de interes, iar cea în privinţa daunelor morale ca fiind nefondată.

ION ŢIRIAC, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la ALEGERILE PREZIDENŢIALE. Planul pus la cale de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Ion Ţiriac a precizat că decizia a fost luată pe baza faptului că instanţa nu este în măsură să fie parte în proces.

„Am dat în judecată BNR, dar se pare că nu putem fi parte a unui proces pentru că nu suntem proprietarii. Întrebarea mea este cine atunci se leagă de treaba asta?”, a spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a şi trecut la fapte în urmă cu câţiva ani fiind nemulţumit de regimul pe care-l primea la Arenele BNR şi a mutat turneul dedicat tenisului masculin la Budapesta. Omul de afaceri spune că BNR n-ar fi avut deloc dreptul să aibă baza sportiva în proprietate.

Ion Ţiriac face ANUNŢUL MOMENTULUI. Este o premieră absolută în istoria ROMÂNIEI

În afară de IOn Ţiriac, printre reclamanţii de la Tribunalul Bucureşti s-au mai aflat Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel.