Lucian Bode, cap de listă din partea PNL Sălaj la Camera Deputaţilor. Cine sunt liberalii propuşi la Senat

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, deschide lista la Camera Deputaţilor din partea PNL Sălaj pentru alegerile parlamentare programate să aibă loc pe 6 decembrie. De asemenea, avocatul Bogdan Ilea, decan al Baroului Sălaj, este cap de listă la Senat.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 07:57
Lucian Bode, cap de listă din partea PNL Sălaj la Camera Deputaţilor. Cine sunt liberalii propuşi la Senat

PNL Sălaj a depus miercuri listele de candidaţi pentru Camera Deputaților și Senat.

Candidaţii pe lista PNL Sălaj la Camera Deputaţilor

  • Lucian Nicolae Bode
  • Gheorghe Vasile Bulgarean
  • Angela Maria Lipo
  • Traian Gheorghe Iepure
  • Robert Edwin Deak
  • Cristian Adrian Pop

Candidaţii pe lista PNL Sălaj la Senat

  • George Bogdan Ilea
  • Dan Nicu Chereches
  • Mariana Dana Crisan
  • Flaviu Corneliu Ciortea

Tot astăzi, Ludovic Orban a făcut declarații de presă, după ce PNL a depus candidaturile pentru filiala Bucureşti la alegerile parlamentare. Premierul a declarat că PNL va face o campanie cinstită, onestă, directă, în care va prezenta proiectele, soluţiile şi obiectivele pe care le are şi se va preocupa mai puţin de a face o campanie negativă.

PNL a depus lista pentru parlamentare. Ludovic Orban: E vital votul din 6 decembrie! Vom alunga din funcţiile publice politrucii PSD!

Cine sunt candidaţii PNL la alegerile parlamentare 2020. Toţi miniştrii din Guvernul condus de Ludovic Orban se regăsesc pe listele PNL pentru alegerile parlamentare, programate să aibă loc pe 6 decembrie. Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, deschid listele la Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, în timp ce miniştrii Florin Cîţu şi Monica Anisie candidează pe primele locuri pentru Senat în Capitală.

Candidaţii PNL la alegerile parlamentare 2020. Cine este cap de listă în Bucureşti

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că echipa pe care PSD o va propune pentru alegerile parlamentare este formată din oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate, aşa cum este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. De asemenea, liderul social-democraţilor a afirmat că noul PSD înseamnă profesionalism, în vreme ce „PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”.

Marcel Ciolacu: „Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri. PNL a rămas cu interlopii, traseiştii şi impostorii”