Ludovic Orban cere demisia lui Klaus Iohannis. „Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă …roşie! Trădarea lui este insuportabilă”

Ludovic Orban, fost lider PNL, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să-şi dea demisia pentru că a acceptat formarea alianţei cu PSD şi astfel a trădat încrederea românilor care l-au votat.

24 nov. 2021, 19:59
Ludovic Orban cere demisia lui Klaus Iohannis. „Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă …roşie! Trădarea lui este insuportabilă”

Ludovic Orban cere demisia lui Klaus Iohannis şi îl acuză pe preşedinte că „a folosit mandatul primit de la cetăţeni (…) împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”

„Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă …roşie! Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. E ceva abominabil, dacă te uiţi numai la cele două discursuri adresate ţării în 2019 şi 2020 la 24 noiembrie.

Cum poate cineva să aibă pe conştiinţă aşa ceva şi să fie împăcat cu sine?! Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Ludovic Orban, miercuri pe Facebook.

Citeşte şi: Ludovic Orban și alți 16 parlamentari și-au dat demisia din PNL. „Şi-au făcut loc toate lucrurile pe care le detest în partid: minciuna, hoţia, trădarea”

Ludovic Orban cere demisia lui Klaus Iohannis. „Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni!”

De asemenea, fostul lider al PNL a menţionat că România este condusă acum de „acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României”.

„Acum România este condusă de acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României, a golit-o de legitimitate şi autoritate morală, despre care nici în cele mai negre coşmaruri nu m-aş fi gândit că poate duce lucrurile în acest punct. Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni!”, a mai precizat fostul premier Ludovic Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban îl desfiinţează pe Iohannis: „Chiriaşul de la Cotroceni nu scapă, şi-a bătut joc de oameni”