Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuţ Dolănescu: „Mama nu mai cântă”

Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu a dezvăluit că va veni la o nuntă din Sibiu şi a dat veşti despre starea ei de sănătate

08 iul. 2022, 07:30

Maria Ciobanu locuiește de o vreme bună în America, alături de partenerul ei de viață, unde s-a mutat din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Mai mult, se pare că peste ocean marea artistă este mult mai apreciată de stat, care a decis să-i ofere acesteia o pensie de aproape 3 ori mai mare decât avea în țara natală. Așadar, cântăreața, în  vârstă de 84 de ani, nu a mai pășit în România de ceva timp, însă Ionuț Dolănescu a dezvăluit faptul că aceasta urmează să vină peste o lună în România, unde trebuie să participe la un eveniment în familie.

Ce pensie primește Maria Ciobanu în America. În România primea doar 1.200 de lei!

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a spus Ionuț Dolănescu, potrivit Impact.

Mai mult, fiul regretatului artist Ion Dolănescu a dezvăluit faptul că, în sfârșit, s-a apucat de renovat casa în care a locuit tatăl lui, după o luptă grea de obținere a autorizațiilor. Acesta nu ascunde faptul că lucrarea pe care o are de făcut acolo este extrem de costisitoare, însă artistul, împreună cu familia sa, plănuiește să locuiască în casa din Caimatei.

Ionuț Dolănescu, revedere emoționantă cu mama sa Maria Ciobanu, după doi ani departe unul de celălat. „Bine ai revenit in țară REGINA MAMĂ!”
„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim. Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero”, a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Maria Ciobanu a publicat o poză care infirmă toate zvonurile. Prima imagine cu artista de 84 de ani, după ce s-a spus că e bolnavă