EXCLUSIV. Micutzu, scandal monstru în centrul Capitalei. A fost dus la Poliţie şi amendat. Primele declaraţii ale artistului VIDEO

Micutzu, scandal monstru în centrul Capitalei. Cunoscutul actor Micutzu, iubita lui și un prieten de-al lor au fost atacati de patru clienți, care se aflau la o terasă. Scandalul a degenerat, iar agresorii au aruncat cu sticle. Artistul a depus plangere la poliție, iar toţi cei implicaţi au fost amendaţi.

16 aug. 2021, 10:56

Micutzu, scandal monstru în centrul Capitalei. Artistul a povestit pentru România Tv prin ce a trecut atât el, cât și iubita și unul dintre prieteni. Scandalagiii au sărit cu pumnii la ei.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie.

Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria„, ne-a declarat Micutzu.

Citeşte şi: Micutzu, atac dur la adresa Guvernului. Care este supărarea artistului: „Poți să mori mâine, statul nu știe că ai existat. Nici în c*r nu-l doare”

Micutzu, scandal monstru în centrul Capitalei

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. Potrivit Poliţiei Capitalei, persoanele implicate în scandal, printre care şi Micutzu, au fost amendate cu câte 200 de lei.

În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.
Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător .

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare„, precizează Poliţia Capitalei.

Ce spune un martor despre artist şi incident?

In aceasta seara, ca de obicei, pe Calea Victoriei, beam o bere. Ce sa vezi peste drum? Micutzu (da, chiar el) sparge un geam la o carciuma si se ia la omor cu proprietarii de acolo.

Pleaca, aduna gasca de interventie, si se intoarce sa incheie conturile. Are ghinion si tocmai atunci vine Politia romana care se apuca de investigat.

In timpul mini anchetei, vedeta noastra, mai face un schimb de saliva cu tabara adversa plus niste dedicatii de tipul ” sa fac, sa dreg, sa dau”. Este condus cu amabilitate la sectie. Nu stiu exact ce s-a intamplat, nu stiu ce credeti voi, dar mie mi-e rusine ca personajul e din Focsani.

Se pare ca atat meritam. Sa aveti o zi de luni productiva!”, a scris martorul pe pagina sa de Facebook.