Mihaela Bilic, despre dieta cu brânză de vaci: „Se slăbește mult și repede. E campioană când vine vorba de slăbit”

Mihaela Bilic a vorbit în mediul online despre un aliment care ne poate ajuta în lupta cu kilogramele nedorite, datorită proprietăților sale nutriționale.

27 ian. 2024, 15:24
Mihaela Bilic, despre dieta cu brânză de vaci: „Se slăbește mult și repede. E campioană când vine vorba de slăbit”
Mihaela Bilic, despre dieta cu brânză de vaci

Pe pagina personală de Facebook, unde abordează întotdeauna fel de fel subiecte legate de nutriție și sănătate, Mihaela Bilic a adus în discuție un produs alimentar ușor de digerat și bogat în nutrienți, care ne poate ajuta să slăbim, dacă îl consumăm în combinație cu legume. Este vorba despre brânza proaspătă de vaci.

Citește și: Mihaela Bilic, dezvăluire emoționantă despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de actualul soț al Andreei Berecleanu

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit”, a explicat celebra nutriționistă, pe rețelele de socializare.

Mihaela Bilic a dat exemplu un studiu făcut de cercetătorii britanici în urma căruia s-a constatat că lactatele cu zer mult ajută mult în curele de slăbire.

„Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte”, a completat Mihaela Bilic.

Citește și: Mihaela Bilic aruncă bomba! „Teoria cu cele 3 mese pe zi a venit la pachet cu obezitatea”

Recomandarea medciului nutriționist, dacă vrem să slăbim rapid, este să consumăm la mesele principale brânză proaspătă de vaci împreună cu legume de tot felul.

„Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate- indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine”, a încheiat Mihaela Bilic.